Widziany, widziana
-
wczoraj na parkingu tescow milanowku, czarne mk2 gti.
pasy szelkowe, w srodku kask, troche widac przezylo.odkad mam swifta tylko je dostrzegam!
-
Wczoraj około 19 widziany biały gti (chyba) na kenie(ursynów) z naklejką na tylnej szybie, coś ala "suzi", widziane jeszcze czerwone gti, też ken z tylnymi lampami od mk4 czy tam mk5,wygląda jak swap, tak na marginesie, niech ktoś da znać czy jakiś warszawski spot będzie
-
mkv dzis pedzac na krakowskiej w okolicach jedenastej.
jeszcze w zimowym setupie, fajne autko, licze ze pomacam. pozdrawiam! -
mkv dzis pedzac na
krakowskiej w okolicach jedenastej.
jeszcze w zimowym
setupie, fajne autko, licze ze pomacam. pozdrawiam!A zgadza się - do pracy jechałem ale jakoś cie nie widziałem niestety
I tak - ciągle setup zimowy bo w weekend w nocy ma być kilka stopni na minusie i padać śnieg a ja do roboty w nocy będę jechał -
To moja suzi , mama dała splasha na drogę do ostrowca, więc mój wzięła do tesko
-
mkv:
jechalem sluzbowym samochodem, yariska oklejona w barwy "maroma - mission impossible" - litrem nie mialem jak podgonic.makak:
mialem ochote chwile zaczekac, zeby zagadac - gdybym zobaczyl kobiete wsiadajaca do tego samochodu, zglupialbym i uciekl.w podlizu mojej pracy, w otrebusach na rogu wiejskiej i projektowanej, czarne mk3 gti na klubowych ramkach - jaka frajde mi daje szukanie kolejnych gitajcow w okolicy, jednak paru nas jest a nie wierzylem.
-
Znamy?
2 Eliminacja NIskie Łąki Cup
-
Widziane przed dlugim weekendem na parkingu CH Bonarka w Krakowie ok godziny 16:00 niebieskie mk3 GLX z hakiem na klubowych ramkach nr KR xxxFH czekalem pol godziny ale musialem sie niestety przemiescic
pozdrawiam wlasciciela
-
skasuj numer rej...
-
-
skasuj numer rej...
bo gdyz ?
-
bo zwyczajowo nie podaje sie takich danych...
-
Znamy?
2 Eliminacja NIskie
Łąki Cupbył jakiś czas temu na alledrogo ...
-
Pozdrowienia dla 2 ostatnio widzianych GTi:
-Czarny MKIII na blachach GDA**** widziany w Pruszczu Gdańskim 30.04
-Biały MKIII na blachach NOL**** skręcający w prawo z Grunwaldzkiej za Fordem/Subaru około 20:20Ktoś z forum?
-
bialy mk3 jest jacka z forum
-
-Biały MKIII na
blachach NOL**** skręcający w prawo z Grunwaldzkiej za Fordem/Subaru około 20:20Również pozdrawiam! A czym leciałeś i kiedy to było? Jak wczoraj to jakoś nie kojarze Forda/Subaru.
-
Było to 2 maja, za salonem forda/subaru (a chyba przed renault).
Jechałem czarnym Swiftem MK6, ale jak Cię dogoniliśmy, to już skręcałeś -
A chodziło o salon a nie o samochód. Nie skumałem. Akurat mieszkam w okolicy to musiałem skręcić. I szkoda, że nie robią takiego MK6, które by szybciej dało rade dogonić GTi...
-
niebieskie mk4 chyba 5d widziane dzis w kraku na krasinskiego okolo godziny 12 kierwoca mial z tylu fotelik i raczej mnie zauwazyl xD
na blachach kmy
tak sie zastanawiam czy to nie nanbu
-
czy to nie nanbu
nie
ma KR