Widziany, widziana
-
... przyłapany na gorącym uczynku
-
... przyłapany na
gorącym uczynku
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ba7a2edabb00b79d.htmlHeheheh, Ty cfaniaku
Ojjj czekaj, czekaj, też Cię z aparatem dorwę -
Dziś okł 20:00 na Cargo widziany chyba Swift plastkka - dzwoniłem ale nie odbierał...
-
mój mój ale coś słabo dzwoniles bo nic nie doszło
A dzwonił do mnie Likaon ktory też był i mnie zauważył
-
W sobotę siedząc sobie w Mc Donaldzie ok 19 na Rozdzieńskiego na wysokości Ikeii widziałem czerwonego 5D Mk IV albo 5 z całym oblepionym przodem w naklejkach ala Zurex, czy to jakiś bandyta od nas ?
-
też go widziałem ale 2 tyg temu jechał w kolumnie aut Amerykańskich i miał światła dzienne okrągłe jeszcze fajnie mu to wyszło
-
Jeszcze potem 2 razy wpadłem, raz o 22:30, potem poleciałem mostem siekierkowskim na żwirownię aby troszkę przegonić świstaka po tygodniu stania i ponownie o 24 już nie było żywej duszy na Cargo, śmiesznie to wygląda, dziki tłum o 21, o 24 tylko panowie zbierający amelinum. A przy dokręcaniu 4 biegu lusterko pasażera zamknęło mnie się, dziwna opcja...
-
A przy dokręcaniu 4 biegu lusterko pasażera zamknęło mnie się, dziwna
opcja...Za duże przeciążenia. A Ty jeszcze turbo chcesz wsadzać...
-
Ja i turbo? Coś się Tobie pokręciło
-
Biały Mercedes z rejestracją WB 83XXX oraz ramką tablicy rejestracyjnej www.swiftklub.pl widziany na (bodajże) ul. Pirenejskiej w Warszawie dziś ok. 18.00
-
ten to ma oko
-
zna ktos?? fotel kierowcy sparco czy recaro widziany dzisaj w straszynie na parkingu lidla
-
zna ktos?? fotel
kierowcy sparco czy recaro widziany dzisaj w straszynie na parkingu lidla
Daj info na Klub Suzuki
-
To ja
Pozdrawiam -
widzialem Cię jak wychodziles z samochodu na wozku pop*erdalalem juz chcialem zagadac ale wchodziles do sklepu co robisz w Gda?:P i moze jakis spot??
-
no, no Bak juz nawet w warsztacie chodza plotki ze jakis czarny swift gti jezdzi w straszynie
-
Antol widziany na KJS Wyszków 2012 i jak wracał z Szutrów Mazowieckich. Oglądałem rajdówkę i wyglada bardzo ładnie , super się zbiera i kręci ładne czasy
-
Były Swifcior Danbara (?) widziany w Tarnowie na parkingu pod urzędem
-
A gdzie lepki klubowe?
-
A gdzie lepki
klubowe?Na przedniej szybie coś było i przednia ramka tablicy rej. z napisem swiftklub
Tak w ogóle, to Danbar nie miał tyłu przyciemnionego?