FOTKI NASZYCH AUT
-
Jak nowy
-
Mhm mhm, lubie to, ładnie ładnie
-
Świeci się jak psu jajca...
-
Myjnia z karcherem 3 dni temu, a nawet się trzyma, choć pasuje znów go umyć
Przy okazji umyte koła na lato i założone chwilę temu
-
Nieźle wygląda, ale ogarnij pokrywę silnika zwaną także maską
Felgi również fajne
PS: Udam, że tylnych nadkoli nie widziałem -
Nieźle wygląda, ale
ogarnij pokrywę silnika zwaną także maską
Felgi również fajnePS: Udam, że
tylnych nadkoli nie widziałemTo nawet nie maska, a pas przedni, bo był wymieniany i cóż, trzeba go naprostować .
Nadkola się ogarnie, jak hajs tylko napłynie -
może to złudzenie ale wygląda jak by przednie lewe koło było przesunięte w tył? zmierz miarą rozstaw osi od srodka piast z jednej i drugiej strony .
-
może to złudzenie
ale wygląda jak by przednie lewe koło było przesunięte w tył? zmierz miarą rozstaw
osi od srodka piast z jednej i drugiej strony .Złudzenie bo koła były delikatnie skręcone w lewo, spójrz na zdjęcie z kierownicą .
Ale zmierzyć nie zaszkodzi, zresztą muszę sprawdzić zbieżność, ale to nie jest jakieś pilne, jedzie prosto, nic się tam złego nie dzieje -
Złudzenie, koła są skręcone Swoją drogą, jeśli dałeś tyle ile w ogłoszeniu, to mocno przepłaciłeś..
-
Złudzenie, koła są
skręcone Swoją drogą, jeśli dałeś tyle ile w ogłoszeniu, to mocno
przepłaciłeś..Nie pamiętam ile było w ogłoszeniu, ale dałem bodajże pięć trzysta .
Dużo jeśli patrzeć na to co się potem stało z silnikiem i ile musiałem dołożyć żeby normalnie jeździło, ale.. nie żałuję . -
Jak dla mnie to mu brakuje tych ciemnych szybek z tyłu i te zimowe fele co sprzedałeś plastkowi jakoś bardziej mi się widzą, ale wiadomo z gustem jak z tyłkiem, każdy ma swój
-
Jak dla mnie to mu
brakuje tych ciemnych szybek z tyłu i te zimowe fele co sprzedałeś plastkowi
jakoś bardziej mi się widzą, ale wiadomo z gustem jak z tyłkiem, każdy ma swójSzyb ciemnych nie chcę, podoba mi się jak jest przejrzyście, ewentualnie już gdybym miał przyciemniać to piecowo i wszystkie szyby delikatnie, ale to musiałbym dorwać nowe lub w idealnym stanie szyby, bo na te mi szkoda pieniędzy (przednia do wymiany bo porysowana, boczne z przodu obie porysowane od szyn w drzwiach, prawa tylna ma dosyć sporą rysę, która stała się widoczna dopiero po zdjęciu folii ).
Co do felg to tamte nijak mi się nie podobały, następne koło to jakaś ciemna szeroka stal na wąskiej gumie, ewentualnie jdmowe felgi z integry od plastka albo coś skręcanego . Ale to po ogarnięciu fuszery, którą ktoś odwalił zalepiając w różnych miejscach podwozie na 'od..l się' włóknem szklanym żeby tylko się trzymało chwilę, a następnie zalepiając to barankiem..
-
może to złudzenie
ale wygląda jak by przednie lewe koło było przesunięte w tył? zmierz miarą rozstaw
osi od srodka piast z jednej i drugiej strony .Z tego co pamiętam to chyba lewą stroną kiedyś to auto miało mały dzwonek - wszystko jest w temacie Danbara.
Koledze proponuję kontynuować wątek Danbara, wszak auto dalej to samo
-
Złudzenie bo koła
były delikatnie skręcone w lewo, spójrz na zdjęcie z kierownicą .
Ale zmierzyć nie
zaszkodzi, zresztą muszę sprawdzić zbieżność, ale to nie jest jakieś pilne, jedzie
prosto, nic się tam złego nie dziejeJechać może i prosto jedzie, ale opony może żreć. U mnie tak było - podczas jazdy wszystko ok, a opony cięło od środka
-
Jak dla mnie to mu
brakuje tych ciemnych szybek z tyłu i te zimowe fele co sprzedałeś plastkowi
jakoś bardziej mi się widząA dla mnie fele są właśnie MEGA!
No i może u mnie wkrótce zagoszczą przyciemniane szybki... -
Da się jakoś poprawić to spasowanie przodu? Psuje wygląd auta
-
A dla mnie fele są
właśnie MEGA!
No i może u mnie
wkrótce zagoszczą przyciemniane szybki...Mi też się podobają .
Jak na ten sezon - jeszcze polatają, potem będzie zmiana .Da się jakoś
poprawić to spasowanie przodu? Psuje wygląd autaWszystko się da, na dniach spróbuję ogarnąć temat, myślę, że 'bez młota to nie robota' hehe . Jak się nie uda ponaciągać tego przodu na śrubach i faktycznie pas jest krzywy to się go wyprostuje . Już mi kilka osób mówiło o tym przodzie. Co do faktu, że był puknięty w przód - wiem o tym od samego początku, jeszcze jak szukałem informacji na temat tego auta przed zakupem . Opon mi nie ścina, bo już mam któryś komplet z kolei i bieżnik równo się ściera .
-
Mi też się podobają
.
Jak na ten sezon -
jeszcze polatają, potem będzie zmiana .Po co?! Jak dla mnie bardzo ładnie pasują do Twojego Swifta i ja bym nic nie ruszał, bo jak to mówią: Lepsze jest wrogiem dobrego!.
-
Po co?! Jak dla
mnie bardzo ładnie pasują do Twojego Swifta i ja bym nic nie ruszał, bo jak to
mówią: Lepsze jest wrogiem dobrego!.Hm, od dawna chciałem mieć coś szerokiego z ładnym naciągiem .
Jak nie będą się ładnie prezentować nowe felgi to się wróci do tych . -
Hm, od dawna
chciałem mieć coś szerokiego z ładnym naciągiem .To musisz zmienić auto, nie felgi...
Jak nie będą się
ładnie prezentować nowe felgi to się wróci do tych .Nie, nie będą.