FOTKI NASZYCH AUT
-
Bardzo mi się podoba ten GS w białym kolorze. Przód i tył "starych" Swiftów jest znacznie fajniejszy od Węgierskich.
-
Kolor wycieraczek to żart kolegów z redkacji. Znowu są czarne
-
Top Gearowe auto to i zagadka była
-
W końcu udało się zrobic kilka fotek. Jak oceniacie stan auta?
-
dla mnie super , do zdjęcia nakładki na pedały i ramka w okół zegarów
-
Ruziowy? Czy aparat tak kiepsko czerwień łapie?
Fajny, zawsze coś innego niż zwykły Swift - no i zawsze można się pochwalić, że się jeździ Chevroletem
Nakładki na pedały out - są takie fajne nakładki minimalistyczne np. takie klik
-
Lotka jak z GTi,
kierownica z logo GTi, gałka zmiany biegów też z GTi (?) to silnik też raczej z...Zegary też do 9 krpm, więc pewnie G13B
-
W końcu udało się
zrobic kilka fotek. Jak oceniacie stan auta?tłumik końcowy już nie ori
co do nakładek - to już Adamo wolał bym te : klik -
Tak cały dół jest z GTI
-
Tłumik niestety musiał zostać wymieniony - lata lecą
-
Pałac w Jabłonnie?
-
Tak bo mam blisko
-
Szkoda że napisałeś że dół z GTi, chciałem dopisać że to chevy sprint turbo, czyli doładowana litrówka
-
GTi Vs. GSXR
-
Ładna K1. Zapraszam na forum Gsxrów www.gsxr-forum.pl
-
Ładna K1.
Na sprzedaż, chcesz kupić
Zapraszam
na forum Gsxrów www.gsxr-forum.pl
byłem tam zalogowany jakieś dwa lata temu gdy miałem srada, ale kultura osobista użytkowników tego forum skutecznie mnie zniechęciła i już tam nie bywam (słowa na k i ch były w większości postów )
-
Ja jestem zarejestrowany coś trochę ponad rok czasu i mogę potwierdzić że bluzgi są na porządku dziennym ale nie jest ich tak dużo, przynajmniej teraz. Atmosfera na forum jest nie do przebicia. Porozmawiać można o wszystkim. Jak wrażenia po przesiadce z SRADa na K1? Ja się przygotowywałem do kupna 600 K1-K3 ale wprowadzenie kat. A2 popsuło mi plany. Aktualnie mam przyjemność jeździć nie swoim turystą DL 1000.
-
Heh
Przypadek? Nie sądzę Przynajmniej jedno suzuki aż tak nie rdzewieje
PS Też sprzedaję jakby co
-
Upierałem się kiedyś że te żółte dodatki wyglądają OK, chyba miałem gorszy dzień
Maluj to na biało i to już!