FOTKI NASZYCH AUT
-
Do litrówki też
jest wzór (200kmh, 8k rpm). Mam jednak dylemat z podświetleniem...Jakiż to dylemat?
-
Niebieski najlepiej wygląda w dzień, ale w nocy mi nie podchodzi. Czerwony zgra się z radiem, ale chyba najlepiej podoba mi się pomarańczowy...
-
oopa! mk4 style!
Na wariata wsadzałem ten zderzak, parę godzin i zrobione halogeny wessem, wygląda to co najmniej śmiesznie -
Pakiet zimowy?
-
oopa! mk4 style!
Na wariata
wsadzałem ten zderzak, parę godzin i zrobione halogeny wessem, wygląda to co
najmniej śmiesznie
zielony mk4 stylejakbyś miał te zielone felgi jeszcze...
Rozwaliłeś oryginalny, czy stary się znudził? Aż tak chciałeś mieć prostokątne halogeny?
Daj więcej zdjęć od przodu
-
Spokojnie, zrobi się, moze zaszaleję i tylny zderzak też zielony będzie?;p
Napisy zielone twin cam też mam, także powolutku
Leżały nowe wessemy, sprzedawać nie chciałem, a zderzak trafił się w dobrej cenie, to wsadziłem. -
http://www.motokobiety.pl/archiwum/galeria/TuningKingz/seat_leon_tuningkingz_12.jpg
likaon niebieski zastap zielonym i bedzie miazga
-
Kusi mnie też niebieski i polerowany rant na atiwe, a wrócę do białego, któregoś dnia
Zderzak biały mam cały, ładny -
Co z tym poradnikiem gleby? I jakie to koszta? Pomyślałem sobie że skoro auto jest wolnym toczydłem to przynajmniej można by go posadzić . A springi w przypadku tej straszliwej kozy jaką jest Swift to trochę mało...
-
koszt to 4x używane springi, da się taniej, wiadomo ;), kolumny da się wstawić od corsy oraz vw, ale trzeba je mocno rzeźbić, a opracowania żadnego nie robię bo gleba nie dokończona, problem jest z ustawieniem negatywu.
Najdroższe są kolumny, tylne sprężyny 120zlx2, alu redukcje to ok. 60 zl, dolicz koszty toczenia to suma całkiem sympatyczna wyjdzie. -
Podczas robienia porządku na dysku znalazłem zdjęcia swifta, no i kilka zdjęć z ostatniego klubowego zlotu w Bornym, pewnie gdzieś są na forum ale dla odświeżenia wspomnienień wrzucę
-
I jeszcze kilka fot mojego białego swifta
-
I tyś zamienił go na Golfa 3... Wstydziłbyś się
-
I tyś zamienił go
na Golfa 3... Wstydziłbyś sięGolf ma progi i podłoge i to nie z pianki montażowej do okien Gdyby blacharka była w nim ok to bym go trzymał nawet jako 3cie auto ale z przodu on był bity co widać z resztą po spasowaniu, próg prawy był wylepiony z pianki montażowej do okien, maglownica ciekła itd
-
Ehhhh ostatni zlot :((( Faajnie było....
-
Ehhhh ostatni zlot
:((( Faajnie było....Ano było...jeszcze widać na jednej fotce Twoją wściekłą czerwoną litrówkę
-
Ano było...jeszcze
widać na jednej fotce Twoją wściekłą czerwoną litrówkęno i też czarne zadki SSS-ów
-
no i też czarne
zadki SSS-ówTen z batem to Erdego chyba, pamiętam że było coś, że mu antene zwiało i później z Dajmosem dojechali
A mój biały dumnie mknie na czele stawki
-
Ten z batem to
Erdego chyba, pamiętam że było coś, że mu antene zwiało i później z Dajmosem
dojechalijak sie zagina czasoprzestrzen na autostradzie to tak jest
-
jak sie zagina
czasoprzestrzen na autostradzie to tak jestHania takich prędkości nie rozwija, że Ty byłeś na czas?
Może jednak by podjąć jakąś inicjatywe i spróbować powtórzyć zlota, znów pewnie by było więcej nieSuzuki Swiftów niż Suzuki Swiftów ale chodzi o ludzi i klimat w końcu