FOTKI NASZYCH AUT
-
Ej Panowie!
Fotki aut tu wklejać a nie gadać
Małoż to wątków? Małoż? -
a z interneta panie a zwie się to stickerbomb.
a co do Swift "REMIZA EDITION" proszę bez mi takich... -
-
Teraz na żwirku to już napewno tlumik zostawisz
-
Regulowane, mogę taką kozę teraz zrobić że żadne żwirki nie strasznie
-
Regulowane, mogę
taką kozę teraz zrobić że żadne żwirki nie straszniekoza ... u mnie wchodzą 2 palce a mam tylko springi ...
-
zaden sie nie chowa a opona najniższa z możliwych
-
Ta, worki cementu wrzucił i cwaniakuje
-
Ta, worki cementu wrzucił i cwaniakuje
Czterech chłopa z tyłu siedzi i gniecie
-
Szkoda, że nie zrobiłem foty jak jechaliśmy w pięciu chłopa z bagażnikiem załadowanym pod sufit na mazury na wakacje, też była gleba z tyłu na seryjnych sprężynach i felgach 13"
-
tia ... ja mam 2 palce bez żadnego obciążenia, no chyba że liczymy paliwo w baku
-
ja nie mogę ogarnąć czemu mam tak wysoko, rzeźba jest sporo niższa niż jamexy -4 cm, jak wszystko usiadło to tak naprawdę no nie wiem, -8 cm poszedł w dół? ech...
A na zdjęciu plastka widać jakieś twarze z tyłu, fejkA tak w ogóle, to macie poubijane te sprężyny więc nie cffaniakować
-
ja nie mogę ogarnąć
czemu mam tak wysokoskróć amortyzator
-
skrócony
-
liakon ty masz gwint home made??
-
Owszem, tył jest na sprężynach TA-technix podobno od jakiegoś VW albo audi w wersji 4x4+tuleja gwintowana z allegrogo+przejściówka alu opierającą się o gumową poduchę a wchodząca w tuleję.
Takie tam cuda wianki.Przód, jeszcze nie wsadzony, przerobiony od corsy, co ciekawe można niezły negatyw ustawić z przodu, jak będę zakładał to fotę zrobię.
-
jaka ta przejsciwka ?:p
-
Pan tokarz mi dorobił.
-
jaki koszt takiego prserobienioa i ile czasu moze zajac i co potrzeba najlepiej gdybys mi na pw napisal krok po kroku to napewno sie kiedys wykorzysta
-
A tak w ogóle, to
macie poubijane te sprężyny więc nie cffaniakowaćno raczej nie bardzo bo moje może przejechały 30kkm, gorzej amorki z tyłu :D, ale z przodu nówki prawie