FOTKI NASZYCH AUT
-
Leci tylko na spryskiwaczach
-
Będziesz jeździł bez wycieraczek?
Jak deszcz to na wstecznym, bo z tyłu ma
A ogólnie Swift całkiem fajny -
Hehe zdjęcia po odbiorze świeżo od lakiernika więc nie zdążyłem go skompletować
Maska czarny metalik z GTi i w ten sam kolor poleciały wszystkie słupki oraz mocowania lusterek. swoją drogą ramiona wycieraczek też potrzebują małego odświeżenia więc jak sie zrobi to się założy -
widzę wlot tuningowy znikł na masce
te lusterka mi się maga podobają piszę to już "x" raz -
No lusterka są super Ale czarna maska mi się nie podoba do, buro wygląda do dość ciemnego niebieskiego I czy mnie oczy nie mylą? Hologramy na masce, co za partacz to polerował?
-
Hologramy na masce, co za partacz to polerował?
Też mam takie wrażenie. -
No lusterka są git
-
Hehe do kurz przetarty szmatką lub ręką. Ale hologramy są swoją drogą bo maska nie została jeszcze dopieszczona
Niestety swift ma dość "pocieszny ryjek" (jak to mawia moja kobieta) więc cięzko wyciągnąć z niego agresywny akcent. Na pewno dobrze się komponuje z czarnym wkładem lamp + gleba i dokładka, ktora wleci za jakis czas Niestety z halogenów rezygnuję na rzecz zaślepek przerobionych na wlot do puchy z filtrem powietrza.PS. Jest tak cienka granica między ładną stylizacją a wieś tuningiem, że nie spi się po nocach ale mam nadzieje, że mimo wszystko swift daje radę
-
Na pocieszny ryjek są sposoby
Swoją drogą nie myślałeś o profesjonalnym obklejeniu maski folia karbonowa?
Ewentualnie o masce z gorszej jakości włókna (sorry za jakość)
-
Jakoś badlook mnie nie gdy nie pociągał. Myslałem o oklejeniu maski ale niestety za droga zabawa. Wolałem juz na stałe przemalować. Co do maski z włókna to juz przymierzałem się do robienia formy ale kurde...ta maska i tak już jest lekka w swifcie.
-
moje dwa swifty
-
Felgunie
-
zielonoo miiii
FelgunieCo Ty zrobiłeś...
-
fajnie i oryginalnie. mi się podoba
-
zielonoo miiii
Felguniejeszcze lepa Ken Block team i go
-
wow mega coś egzotycznego "Lubię to"
za niedługo odemnie się coś pojawi new foty też jest kolorowo
Pozdro -
zielonoo miiii
Felgunietobie ma sie podobac ale dla mnie i tak zajebiscie wyszlo
-
Jak dla mnie super
Coś oryginalnego - jaki wzór by nie był to kolor i tak robi swoje -
ale mam takie dziwne odczucie ze kontrast byl zwiększany odrobinę jakoś. bo strasznie ostre kolory są
-
Tak, kolega się bawił, ja zdjęcia nie tknąłem nawet, w rzeczywistości jest troszkę mniej ostro, ludzie chętnie spoglądają i pojawia się uśmiech, o to chodziło.
"Haters gonna hate"