FOTKI NASZYCH AUT
-
brawo, jeszcze miec taki obiekt pod nosem, mistrzostwo.
p.s: co to za zaslona dymna ok. 1:40? -
1:10 widok jakby plyn poszedl do cylindra:D fajnie galareta pracuje tam;]
-
brawo, jeszcze miec
taki obiekt pod nosem, mistrzostwo.
p.s: co to za
zaslona dymna ok. 1:40?mnie się wydaje, że trochę oleju wywaliło odmą do filtra i silnik go zaciągnął, ot co
ścigać się na takim seryjnym wysokim zawiasie - szacun.Auto 21 letnie, ale nie do zajeżdżenia
Gratulacje wyniku - jakie auta Cię objechały w klasie? -
olej to by niebiesko bylo;]
-
kurcze, zeby swift marchewy takie walił z wydechu?
Bok z 5:37 też niezły -
mnie się wydaje, że
trochę oleju wywaliło odmą do filtra i silnik go zaciągnął, ot co
ścigać się na takim
seryjnym wysokim zawiasie - szacun.
Auto 21 letnie, ale
nie do zajeżdżenia
Gratulacje wyniku -
jakie auta Cię objechały w klasie?Masz rację - jak się tak nim rzuca na boki po zakrętach/przechyla to w końcu odmą wypluwa odrobinę oleju do filtra powietrza, a jak to zaciągnie do silnika to jest taka chmura 3 razy odkąd go mam mi się to zdarzyło i zawsze na torze hehe. Sprawdzałem i na 100% to jest to. Na szczęście silnik jest w bdb stanie i nie bierze oleju, jeśli go nie wypluje odmą
Objechał mnie fiat Uno i Arosa z silnikiem Yamahy Fazer. Obydwa auta wybebeszone i na maxa podłubane
-
Objechał mnie fiat
Uno i Arosa z silnikiem Yamahy Fazer. Obydwa auta wybebeszone i na maxa podłubaneArosa stała tydzień temu na allegro za jakieś 16kpln bodajże
-
Ta arosa to od dawna stoi na allegro
-
A na jakich oponach startowałeś?
-
jako jedyny na zimówka 155 do tego
-
-
No ładne GTi
Naklej boczne naklejaki to będzie jeszcze ładniejszy -
Jakiś mały ruch w tym temacie.
Moja Suza wtapia się ostatnio w otoczenie.
Z pod śniegu wystają tylko alukołpaki.
Mogę się pochwalić, że w ostatnim czasie zmieniłem aku, wymieniłem przegub, z przodu pojawiły się nowe tarcze nacinane Speedmax i klocuszki Ferodo. Dzisiaj wymieniamy sonde lambda bo mam error 13 i pali 13l/100km.
Mam trochę obawy jak będzie wyglądał spód samochodu po tej zimie... -
Pod daszek z Suzą Moja tak wygląda tylko pod uczelnią na szczęście
Co do lambdy to mi nie pokazuje błedów nawet jak nie mam jej założonej xD -
Przeciwmgielnych brak ? Bo albo widzę otwory tylko albo sa czarne jak noc
U mnie podłoga to hm...., flinstonów nie ma ale progi to nie za ciekawie wyglądają, swapnie się motur do subaryny i spokój na chwilę będzie -
Przeciwmgielnych
brak ? Bo albo widzę otwory tylko albo sa czarne jak nocNo halogenów nie ma. Wstawiona jest siatka. Tak już go nabyłem.
-
Jakiś mały ruch w
tym temacie.
Moja Suza wtapia
się ostatnio w otoczenie.Ładnie, ładnie. Moja podobnie, do tego jakieś patriotyczne uczucia się w niej obudziły.
-
Ładnie, ładnie.
Moja podobnie, do tego jakieś patriotyczne uczucia się w niej obudziły.eee no prawdziwy patriota
i rudej coś nie widać, czyli jeszcze nie odstawiłeś tej suzy na boczny torps. paczka przyszła
-
ps. paczka przyszła
zamontowane już ?
-
eee no prawdziwy
patriotaPolska! Biało- Czerwoni!
i rudej coś nie
widać, czyli jeszcze nie odstawiłeś tej suzy na boczny torAutko zostało odratowane i w weekendy jest zabierane na małe wycieczki coby w te mrozy zagrzało się.
ps. paczka przyszła
O, to może jutro bym podjechał po nią?