FOTKI NASZYCH AUT
-
Piękna i Bestia
New nabytekOby dobrze auto sluszylo i sprawialo CI tyle radochy co mi. Brakuje mi tego wycia i calej jazdy tym autkiem.
-
łe poszedłeś na łatwiznę
P.s: gratki
Przesadzasz troche
a jak powszechnie wiadomo nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu
Pokazałbyś kiedyś w
końcu chociaż na zdjęciu ten samochód w całej okazałości, no chyba, że tylko lewy
przód jest jego reprezentacyjną częściąna stalówkach ? na razie nie ma sensu
-
Dokładnie - radio leży sobie teraz stabilnie na blaszanym elemencie przytwierdzonym do ramy deski rozdzielczej, który standardowo trzyma właśnie fabryczną kieszonkę/zegarek pod radiem.
A nad radiem jest teraz kieszonka stosowana oryginalnie w Lanosie -
Gratuluje zakupu
Będziesz trzymał obydwa Swifty, czy zostawiasz silniejszego?
-
jak na razie są dwa bo 1.0 jest opłacony i przegląd ma do grudnia
gti przechodzi odnowę a jak na razie muszę się czymś poruszać -
Witam Ponownie na forum:)
Poniżej przedstawiam kilka fotek zrobionych dzisiaj telefonem pod garażem. Jutro postaram się o więcej finezji w lepszej rozdzielczości...
-
zamien sie
-
głupie pytanie - lakier z palety którego producenta ?
-
Wygląda zajefajnie. Szkoda tylko, że za wyglądem nie idą osiągi.
-
Łyso bez lotki
-
łądny łądny :))
-
Więc jeśli chodzi o lakier to - suzuki oft perła robiony u MAX MAYERA w S-ce, na lotkę czekam oraz bre na maskę a jeśli chodzi o moc to wystarczająca dla mojej żonki.
-
Tak jak obiecałem dodaję kilka fotek w lepszej rozdzielczości i scenerii...
-
Więc jeśli chodzi o
lakier to - suzuki oft perła robiony u MAX MAYERA w S-cemyślałem że z palety innego producenta
-
W rozdzielczości może lepszej ale wielkość jeszcze mniejsza,
pod mostem to lepsza sceneria hehe ?Auto nawet spoko tylko te naklejki akurat mi średnio pasują i ta dokładka.
-
W rozdzielczości
może lepszej ale wielkość jeszcze mniejsza,
pod mostem to
lepsza sceneria hehe ?
Auto nawet spoko
tylko te naklejki akurat mi średnio pasują i ta dokładka.Nom naklejeczki i tlumik, potem wg mnie fajnie. Kiedy auto bylo malowane? bo ciekawie na fotkach wyglada.
-
Fajnie wygląda ale brakuje mu halogenów akurat mam prawie kpl na sprzedaż
-
Więc jeśli chodzi o
lakier to - suzuki oft perła robiony u MAX MAYERA w S-ce, na lotkę czekam oraz bre
na maskę a jeśli chodzi o moc to wystarczająca dla mojej żonki.No ładnie ta suzukowa wiśnia się prezentuje w perełce
Fajny projekt
-
Auto malowane było w 95' na lini produkcyjnej natomiast zderzaki, progi i dokładka 5 dni temu. Auto bezwypadkowe, sprawdzana grubość lakiery itp.
-
Auto malowane było
w 95' na lini produkcyjnej natomiast zderzaki, progi i dokładka 5 dni temu. Auto
bezwypadkowe, sprawdzana grubość lakiery itp.Ładne cacko - będę musiał obejrzeć na żywo
Ale naklejki to bym zdjął