FOTKI NASZYCH AUT
-
i lotka hehehe i ciemne szyby
juz nie moge sie doczekac zeby go zobaczyc na zywo -
w sobote widziany adamo81 na moim podwórku , godzine przed nim był też czarny były GTi kolegi johny82 z wawki. Także był u mnie mini spot Widać też w oddali zielone mk4 sąsiada ;P
mam nadzieje że graty które ode mnie kupili posłużą na długo
-
Dzięki za oponki i miłą atmosferę
Takie transakcje to sama przyjemność
-
Dziś miałem z kolegą none7 mały spocik w Gostyninie...
Poniżej foto-relacja z przebiegu imprezy...Złośnik musi być...
-
-
Ladnie sie blyszczy
-
Małe co nie co puki pogoda dopisuje
-
spotkanie z kolegą z Warszawki częsci przekazane
Swift wydaje się mega niepozorny , ciut zaniedbany. Za to moc - 130km
-
-
wyglada na padake co tam ma dłubnięte?
-
spotkanie z kolegą
z Warszawki częsci przekazane
Swift wydaje się
mega niepozorny , ciut zaniedbany. Za to moc - 130km
Ten czerwony to mi się kojarzy z zakatowanym i przydzwonionym Swiftem "kolegi" twencam16volwe czy jak on tam siebie wtedy nazwał (kilka razy został zbanowany na forum pod różnymi nickami)
-
witam jestem tutaj nowy daje zdjecie swojego swifta ktory od ostatniego tygodnia przechodzi generalny remont miedzy innymi nowy lakier (czarna perla) malowanie w srodku blatu i reszty plastikowych elementow na biala perle do tego chce obic 2 siedzenia w biala skore zobaczymy co z tego wyjdzie narazie rozbieram autko na koniec porobie cos przy silniku
Uploaded with ImageShack.us
-
Mało fotek, dawaj więcej...
No i zapraszam do działu Powitania... -
Witam,
Zapraszam wszystkich do głosowania na zdjęcie mojej Suzi w konkursie Suzuki - do wygrania obiadek dla niej, czyli zupa z Shella.http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2...e=1&theater
Dzięki za wsparcie
-
ten link powinien działać:
-
adagor28
-
https://www.facebook.com/pages/Suzuki-Swift-13-GS-1991/197323213673190?sk=photos
tylko tyle póki co... auto w naprawie( ale już nie długo będzie dłuższy i konkretniejszy filmik na YT)
Pozdro -
Nooo fajne macie te swifciaki, ale ciężko znaleźć 5d
-
Nooo fajne macie te
swifciaki, ale ciężko znaleźć 5dMasz rację kolego , 5d biały kruczek:)
-
Słabo szukasz
zacna Suzi