FOTKI NASZYCH AUT
-
juz sie na teamswifcie na temat tych passatowych naczytałem chcę mieć beton zamiast sprężyn zobaczymy jak to będzie.
-
wydech po
poprzednim właścicielu. na zimę nie obniżę, bo nie chcę szurać po śniegu.
ogólnie z przodu
będą przycięte sprężyny a z tyłu springi z passata diesla z lat 90. ale to po zimiewadą sedanów =
mocno dobite sprężyny z tyłuSkąd ja to znam Z przodu mam właśnie przycięte seryjne sprężyny, a co do tylnych to na razie mam w seryjnych gumy usztywniające - może przed zimą coś się zmieni, jeśli Rav o mnie nie zapomniał
P.S. Jakie plany co do blacharki? Bo trochę problemów jest widocznych na zdjęciach? Na białym wszystko widać, na moim wiśniowym tak się w oczy nie rzuca
Będziesz trzymał obydwa auta? Jak ci się sedanem jeździ?
-
w sumie racja
bagażnik prawie o 220l większy więc na logikę tak powinno być
No nic próbowałem
pomóc
P.s: na allegro
chyba są do sedana Lesjofors za 100 zł czy jakoś tak.Na forum było, że kilku userów sedanów kupowało nowe sprężyny i dobrze było przez 2-3 miesiące, potem auto przysiadało. Zresztą sporo sprzedawców nawet nie wie co ma na handel, sprawdzałem w katalogu Kayaba i u nich nie ma specjalnych sprężyn na tył do sedana
-
jak przetrwa zimę to i o blacharce się pomyśli. spawarka już jest mocowanie wahacza zaspawane.
Auto gorzej wyglądać już nie może zatem po zimie, gdy będzie cieplej zajmę się blacharką i zobaczę czy mam kwalifikacje na lakiernika na czymś trzeba się nauczyć i zrobię to na moim sedanie. Oba swifty w rodzinie zostają. Ja będę narazie poruszał się Szafirem, a Manuel ląduje u rodzicielki. Szafir kiedyś umrze, wtedy manuel w moje łapki wraca
-
Fajnie wygląda z tymi felgami. Tylko rudzielec daje mu się we znaki.
-
czego oczekiwać po aucie za 1,5k PLN. heh. jak przetrwa zimę to sie blacharą zajmę, a tak narazie niech go trawi
-
Nie mojego auta, ale znalazłem Swifta swoich marzeń...
-
Nie mojego auta,
ale znalazłem Swifta swoich marzeń...szkoda że to VT ...
-
Mam to na tapecie od dawna już nawet myślałem czy by felg na złoto nie przemalować
-
Mam to na tapecie
od dawna już nawet myślałem czy by felg na złoto nie przemalowaćHeh. Też dziś ustawiłem!
-
szkoda że to VT ...
A co za problem takowego zrobić...
-
A siano to masz aby takiego zrobić ?
Sam zderzak przedni będziesz z 2 tygodnie lepił -
Mam to na tapecie
od dawnaJa już rok temu miałem
-
A co za problem
takowego zrobić...tylko kwestia $$
-
daj linka do pełnej rozdzielczości, bo tapeta z tego ma kiepską jakość
-
daj linka do pełnej
rozdzielczości, bo tapeta z tego ma kiepską jakośćProszę: GTi by Martin
-
podziękował
-
Jakby były takie nakładki na nadkola to było by pięknie
-
Twój swift jeszcze żyje? jeździsz nim w ogóle?
-
Ten Swift po VT to już legenda Widziałem go na tylu serwisach, że hoho Też się nim kiedyś jarałem, nadal mi się podoba, ale dopiero ostatnio dowiedziałem się, że to dzieło rodaka.