FOTKI NASZYCH AUT
-
-
No ładne ładne................ grafiti
nakrętkę zgubiłeś w przedniej feldze ?
i coś się dynda z tyły pod autem -
Druga fota bardzo fajna, taka jesienna.
-
nakrętkę zgubiłeś w przedniej feldze ?
Na każdym kole jest nakrętka antykradziezowa.
i coś się dynda z tyły pod autem
Też zauważyłem dzień wcześniej ale nie miałem czym przymocować
-
Też zauważyłem
dzień wcześniej ale nie miałem czym przymocowaćTrytytki i taśma to podstawa w każdym aucie
-
Na każdym kole jest
nakrętka antykradziezowa.
Też zauważyłem
dzień wcześniej ale nie miałem czym przymocowaćBardzo ładne zdjęcia
-
Bardzo ładne
zdjęciaznów na kalendarz chce trafić :]
-
I dobrze, bo na zdjęciach wygląda fajnie
-
znów na kalendarz
chce trafić :]Tym razem nie tylko Swifta zdjęcia wyślę ale i takie ze zlotu KSP innych Suzuk
Każdy może zrobić fajne zdjęcie - wystarczy chcieć. Do chęci jednak nie wystarczy na podwórku zrobić zdjęcia samochodowi tylko trzeba sobie upatrzyć jakieś miejsce, pojechać tam jak będzie odpowiednia pogoda albo po prostu jak się będzie miało na to ochotę, ustawić odpowiednio samochód i kadrować według swojego pomysłu a na koniec na komputerze poprawić to co nam się nie podobaI tyle
Prawda, że krótko, zwięźle i na temat?Kiedyś LansikowiBansikowi też robiłem mała sesję Suzuki i kilka bardzo fajnych fotek było
-
Trytytki i taśma to
podstawa w każdym aucie100% prawda i zawsze ze mną jest ale nie chciało mi się brudzić wtedy
-
Auto dalej w formie Chyba najładniejszy egzemplarz w PL
Real foto czy trochę Photoshopa?
To pierwsze zdjęcie robione na Puławskiej przy Wyścigach?P.S. Zapodaj foty wnętrza, bo jest suuuper
-
Kiedyś LansikowiBansikowi też robiłem mała sesję Suzuki i kilka bardzo fajnych fotek było
A mógłbyś je tu zamieścić?
-
oj Adamo, zaraz będzie wojna
-
Auto dalej w formie
Chyba najładniejszy egzemplarz w PLzaraz będziesz pisać że w EU
Real foto czy
trochę Photoshopa?a jak myślisz
P.S. Zapodaj foty
wnętrza, bo jest suuuperciekawe czy MKV zmienił boczki
-
zaraz będziesz
pisać że w EU
a jak myślisz
ciekawe czy MKV
zmienił boczkii wykurzyl rdze z maski
-
i wykurzyl rdze z
maskiZnaczka w drodze powrotnej ze zlotu chyba nie znalazł, bo go nadal nie ma
-
OK postaram się odpowiedzieć po kolei
1. W GIMPie trochę podrasowałem żółty kolor, bo liście jak dla mnie zbyt zielone były. Odrobinę tez zwiększyłem kontrast, żeby czarny był bardziej czarny (zdjęcie było robione w zacienionym miejscu). I w sumie tyle
2. Maski jeszcze nie wymieniłem bo teraz na remont mieszkania kasa idzie
3. Ruda na masce ciągle jest bo czeka na wymianę całej maski
4. Znaczek ktoś mi oderwał w Bornym Sulinowie prawdopodobnie na ulicy. Jakby odpadł podczas jazdy t by mi na szybę poleciał a to bym raczej zauważył. Nawet blacharz sam z siebie dokładnie to powiedział jak to zobaczył przy okazji jak byłem a propos maski.
5. Zdjęcie przy graffiti faktycznie zrobiłem przy "wyścigach"
6. Fotki GTi LansikaBansika wrzucę jeśli on wyrazi na to zgodę
7. Zdjęcie wnętrza już kiedyś wrzucałem ale jak chcecie to mogę ponownie. Wystarczy jednak kliknąć na link który mam w podpisie
8. Jeśli chodzi o dziury w boczkach po korbkach to zostanie to załatwione razem z obszyciem na nowo kierownicy (oczywiście czarna skóra i czerwona nic jak siedzenia
Skóra naturalna trochę kosztuje -
2. Maski jeszcze
nie wymieniłem bo teraz na remont mieszkania kasa idzie
3. Ruda na masce
ciągle jest bo czeka na wymianę całej maskiprzecież kupowałeś to na co czekasz ? Chyba nie idziesz w rosta ?
8.
Skóra naturalna
trochę kosztujekosztuje, ale jak chcesz to spytam jednej osoby
-
przecież kupowałeś
to na co czekasz ? Chyba nie idziesz w rosta ?Przecież jej od Fetormana nie kupiłem
kosztuje, ale jak
chcesz to spytam jednej osobyJuż mam ciekawe miejsce polecone z KSP przez MrQuada między innymi
Cena też mnie satysfakcjonuje -
przecież kupowałeś
to na co czekasz ? Chyba nie idziesz w rosta ?Przecież nie kupił jej w końcu Jak masz na myśli tą bordową od Fetora