FOTKI NASZYCH AUT
-
Aż się prosi o dokładki progowe GTi
-
Gdzie dekle z alu
zgubiłeś ?też mam tak
-
nakladki leża w garazu bo pierwotnie nie miało ich byc ale mysle jednak ze chyba je zamontuje...
-
-
A oto i moja
zabawka SWIFT 1.3 16V 2001r Po wielu godzinach zabawy przy niej w końcu
jakoś wygląda i nadaje się do wstępnego zaprezentowania - jak widać na jednej z
fotek ma starszego brata bliźniaka SWIFT 1.3 8V 1998r2 bracia szkoda że nie ma Cię w Cz-wie
-
szkoda że nie ma Cię w Cz-wie
Jestem jestem i to często (praca)
-
U mnie jest 6"... a co?? Coś się nie podoba
-
fajnie tak pytam bo też szukam 6" 15 calowej felgi i jest problem z znalezieniem bo
7" źle znosi moje zawieszenie ale coś za coś wygląd za komfort -
Jestem jestem i to
często (praca)to co się nic nie odzywasz
-
to co się nic nie
odzywaszMKV mam od października i do tej pory miałem sporo rzeczy do poprawy lub robienia na nowo,
( efekt praktycznie zerowej dbałości byłego użytkownika o podwozie i nadwozie, ale za to w pełni potwierdzony naprawdę dobry stan techniczny, który zadecydował o kupnie tego SWIFTA )
które powodowały, że nie było się czym chwalić . Obecnie już jak widać jest dobrze ale jeszcze trochę zostało do zrobienia. Obecnie stan licznika- 94 tys.km
-
Ładna Suzka
-
Sesja - URLOP 2010
Jak się podoba ?
-
Pewnego deszczowego wieczora zawitał do mnie pan kurier z małą przesyłeczką. Po otwarciu jej zawartości cały ten deszcz przestał się liczyć a na mojej twarzy przez cały czas gościł "banan". Z samego rana wziąłem tajemniczy karton do garażu i zacząłem montaż tego oto zestawu:
Po pierwszej jezdzie testowej okazało się że radio będzie zbędne, cały układ brzmi fantastycznie, co do spalania jeszcze nie wiem, co do osiągów sprawdzi się na zlocie:D
-
Po pierwszej
jezdzie testowej okazało się że radio będzie zbędne, cały układ brzmi fantastycznie,
co do spalania jeszcze nie wiem, co do osiągów sprawdzi się na zlocie:Dspalanie - nieodczuwalnie wyższe ...
osiągi - granica błędu na serii znając życieNa zlocie sam zobaczysz
-
takie tam foto
-
Nie miałem gdzie wrzucić tego zdjęcia ale musiałem się nim z Wami podzielić. To nie żadne jaja, osobiście widziałem( słyszałem, jak się obróciłem to już była w takim stanie ) jak kobieta wjechała na te rurkę. MASAKRA !!!
-
Coz za malo miejsca miala do parkowania
-
No ma kobita talent...
Musiała ostro dać na wstecznym, że aż tak samochód podniosło... :totalszok:
-
No ma kobita
talent...
Musiała ostro dać
na wstecznym, że aż tak samochód podniosło... :totalszok:A ja bym obstawiał że to automat i pomylił się jej gaz z hamulcem, tak jak to się zdarza tępym amerykańcom.
-
Dobrze,że z baku nic nie poleciało