FOTKI NASZYCH AUT
-
g13 czy g16 ?
Będzie kasa to będzie czas na chwalenie się
-
g13 czy g16 ?
zaskoczę Cię - M16
-
Fuuuu Brodzikowóz
-
Fuuuu Brodzikowóz
brodzikowóz miał M13 pod maską nie M16
-
Fuuuu Brodzikowóz
Krzysiu nie rób przykrości Hellsikowi
brodzikowóz miał M13 pod maską nie M16
Hell...skończ spamiiiić Może będzie g1XX ale na pewno nie w tym roku a czy pod koniec przyszłego się okaże EOT -
Krzysiu nie rób przykrości Hellsikowi
eee tam, żadna przykrość
Hell...skończ spamiiiić Może będzie g1XX ale na
pewno nie w tym roku a czy pod koniec przyszłego się okaże
EOTno i tego się trzymajmy Wracamy do tematu
-
eee tam, żadna przykrość
Przynajmniej nic nie bedzie skrzypiec w srodku i skuter nie bedzie zagrozeniem dla zycia kierowcy przy bocznym uderzeniu
no i tego się trzymajmy Wracamy do tematu
Ordnung muss sein
-
Autko w garazu, juz po zrobieniu tylnich hamulcow, wstawieniu halogenow. Autko troche urypane na fotce od pylu z katowki. Robione bylo wtedy podwozie w okolicach tylniego wahacza oraz wzmocniona tylnia podluznica(Wrecz zespawana zostala cala nowa).
Aktualnie juz autko jest na blachach FZ i bez tylniej kanapy bo byly wstawiane 2 laty pod nia.
-
Szukaj ori halogenów i wrzucaj ramkę klubową No i ta lepa coś z tablicy chyba za wysoko powędrowała Jak się śmiga w szelkach?
-
Szukaj ori halogenów i wrzucaj ramkę klubową No i ta
lepa coś z tablicy chyba za wysoko powędrowała Jak
się śmiga w szelkach?Wiadomo z ori halo jest ciezko, akurat sa te ktore wchodz w seryjne miejsce na wcisk. Ramke dzis odebralem z suzuki masa, ale chyba prysne ja na czarno. Naklejke dzis zdzieralem i nowa w dobrym miejscu przykleilem. Jak po miescie jezdze to mi sie szelek zapinac nie chce, ale jak gdzies zapinam to jest naprawde duza roznica. Wiadomo nie sa to pasy za jakies XXXX zl ale sa z elektrycznymi napinaczami i blokadami wiec wszystko dziala naprawde dobrze i sprawdza sie w 100%.
-
TUTAJ masz ori halogenki, do tego znaczek na maske, tablica nizej i bedzie miodzio
p.s
tosmy sie wymienili, u mnie FZ -> ZS, u Ciebie ZS -> FZ -
Ramka klubowa daje + 10 do respektu więc wiesz..warto warto no a poza tym będziesz rozpoznawany jako swój
Wiadomo,na miasto szelki są niepraktyczne ale już na jakiś tor da się odczuć różnicę
-
TUTAJ
masz ori halogenki...Ktoś ostatnio pisał,że 120 za nowe do Mk V to dużo,a tutaj używki 150... Ale jak są całe to nic tylko brać
-
TUTAJ
masz ori halogenki, do tego znaczek na maske, tablica nizej i
bedzie miodzio
p.s
tosmy sie wymienili, u mnie FZ -> ZS, u Ciebie ZS -> FZjak narazie nie bede zmienial ich bo sa inne rzeczy do zrobienia
No wymienilismy sie blachami;]Ramka klubowa daje + 10 do respektu więc wiesz..warto warto no a poza tym ?>będziesz rozpoznawany jako swój
Hm moze kiedys jak narazie pojda czarne rameczki.
-
Ktoś ostatnio pisał,że 120 za nowe do Mk V to dużo,a tutaj
używki 150... Ale jak są całe to nic tylko brać100 to jeszcze pewnie ktoś by dał ... ale 150 ... boli
-
Konferencja iLoveRally 2009
-
Tak czysty to już chyba nigdy nie bedzie
-
Tak czysty to już chyba nigdy
nie bedzieAleś podsumował Sam się zdziwiłem,że oponki nawet zaczernione No ale w końcu gruba impreza to i auto musi być odpicowane :cool:
-
hehe a na klapie zacne 1.3 GS
-
Trzeba Radka namówić na 1.0 GL