FOTKI NASZYCH AUT
-
umył byś go do zdjęć
-
Ciemne szyby
nie ma sensu chyba
umył byś go do zdjęć
wiem, wiem, brudny jak zwykle, ale co zrobić
-
wiem, wiem, brudny jak zwykle, ale co zrobić
spoko,mój jest brudniejszy
-
Parę zmian ale jeszcze nie wszystkie.Jeszcze dziś na alumach a od jutra zimóweczki
Na wiosnę zawias -35mm,LAMPY CLEAR i wiele innych dupereli
-
Noo pokrowce i dywaniki to masz proelo
-
Parę zmian ale jeszcze nie wszystkie.Jeszcze
dziś na alumach a od jutra zimóweczkimoje foty, były ostatnimi na letnich w tym sezonie, ja dziś zmieniłem :]
Na wiosnę zawias -35mm,LAMPY CLEAR i wiele
innych duperelihehe, siądzie -40 jak na Jamexach, wiem bo sam takowe mam.
Lampy - czekam na nie
Duperele - coś więcej :>Noo pokrowce i dywaniki to masz proelo
mnie rażą dodatkowo kiera + wystające dystanse
-
Parę zmian ale jeszcze nie wszystkie.Jeszcze
dziś na alumach a od jutra zimóweczkiNa wiosnę zawias -35mm,LAMPY CLEAR i wiele
innych dupereliSadzac po tych dywanikach i kierownicy to daruj te "inne duperele", gejluki tez...
Ja wiem kwestia gustu, ale nie moglem sie powstrzymac... -
ok spox kwestia gustu. mnie razi np standardowy swift szaro buro i ponuro.
A co innych dupereli to Kubełki od GTI na dniach.No i springi APEX -35mm a nie (Jamex z allegro).Malowanie zderzaków(może i nawet body kit),bad loko maska,
new felgi 15cali(szer 7cali) na kapciach 165/50/r15 , malowanie plastików z środka na czerwono.Zobaczy to na razie plany na wiosnę.teraz czas na powoli kompletowanie dupereli
Na wiosnę się pochwale jak porobię
pozdro -
A co innych dupereli to Kubełki od GTI na
dniach.No i springi APEX -35mm a nie
(Jamex z allegro).no to ładnie, a APEX-y są w takiej samej cenie, wtedy gdy ja szukałem ich to nie było w ogóle w PL
Malowanie zderzaków(może
i nawet body kit),bad loko maskazderzaki ok, bad look - może bądź, tylko nie przesadź
new felgi 15cali(szer 7cali) na kapciach
165/50/r15 , malowanie plastików z środka
na czerwono.tylko nie kup tzw. "skorup" bo mimo opon to będzie średnio ...
Plastiki na czerwono ... średni pomysłZobaczy to na razie plany na
wiosnę.teraz czas na powoli kompletowanie
dupereli
Na wiosnę się pochwale jak porobię
pozdropoczekamy, zobaczymy
Szkoda że wszystko w 1.0, ale kto wie :] -
Wiec i przyszedl znowu czas namnie;].. kiedys byla biala litrowka, zostala sprzedana i kupilem BMW e36 z ktorego bylem i jestem bardzo zadowolony ale brak tej adrenaliny. Od pol roku "chodzilo mi po głowie SS GTi, a taki sobie kaprys. Ostatnio pojawila sie mozliwosc kupna kolejnego auta bez pozbywania sie BMW. Wiec po dlugich poszukiwaniach wpadlo w moje rece gti;]. Rocznik 92, stan auta sredni, do robienia hamulce(tylnie zaciski nie daja oznak zycia), przednie wygladaja jeszcze ok ale tyl tak:
planuje sie wziasc za to w tym tygodniu.
Podloga byla robiona i nie przebije sie przez nią zaden wkretak, ogolnie stwierdzilem ze jest silna mimo troche rudego nalotu wewnatrz, ale tym tez sie zajme w tygodniu.
Progi byly wymieniane i maja sie tez dobrze, mocowania wahaczy byly juz robione i są dobrze zabezpieczone. Oprocz hamulcow z wazniejszych rzeczy do wymiany jest przegub a reszta to duperele typu, postojowka, dywaniki, przymocowac nadkole, umocowac jakos tylnia polke, wymienic silowniki klapy, wymiany oleju filtrow itp. no i wiadomo kupic klameczki ktore aktualnie wygladaja tak:
Z czasem wewnatrz by sie zdalo cos zrobic z siedzeniami, sa przetarte, jakas łate maja, albo wymienie albo poleci jakas ekoskorka:
Jesli chodzi o silnik, hm mocne to wiadomo, odpala ok, chodzi ok, obroty trzyma wkreca sie i dostarcza duzo adrenaliny mimo ze niewyglada, ale z czasem jakiegos kolorku penwie dostanie:
Ogolnie auto mialo byc kupione tanio i jako tz. grat, ogolnie wszystko sie trzyma kupy ale duzo roboty bede mial, zjecie calego auta tylko jedno dzis padal deszcz i niedosc ze auto jest brudne to jeszcze mokre i nic nie zobaczycie zabardzo:P:
-
Widziałem, oglądałem:) Przyznaje ze jak za te pieniazki to naprawde warto bylo:) Silniczek chodzi super :)Jednym słowem-Udany Zakup!:)-Detale z czasem ogarniesz:)
-
Wiec i przyszedl znowu czas namnie;].. kiedys byla biala \
Z hamulcami z tyłu miałem dokładnie taki sam widok tarcz
A samo autko - z Twojego opisu wynika, że jest OK Podłoga zdrowa, mocowania wahaczy porobione, silnik ładnie chodzi - więcej do szczęście nie trzeba, reszta to pierdoły
Jesli do tego wszystkiego kupiłeś to auto za naprawdę niewielkie pieniądze - nic tylko pozazdrościć, pogratulować i życzyć udanej współpracy z Suzzie
BTW. Nie jest to to GTi ze Szczecina, które niedawno na Allegro było? :>
Pozdr.
-
Buuuu zabral nam GTi ze Szczecina
Fajnie, ze trafilo do kogos z forum Szczerze mowiac to nie bardzo mi sie podobal jak go ogladalismy Ale to pewnie dlatego, ze obok stal czerwony diabel Przemka
Musisz wpasc na zlot, bo to prawie blizniak mojego Czarne Mk3 rzadza
p.s
wymien koniecznie kierownice -
Buuuu zabral nam GTi ze Szczecina
Fajnie, ze trafilo do kogos z forum Szczerze mowiac to nie bardzo mi sie podobal jak go ogladalismy Ale to pewnie dlatego, ze obok stal czerwony diabel Przemkano jest to gti z Szeczecina, ogolnie w takim slabym stnaie nie jest jak opisaliscie;], faktem jest ze auto bylo brudne i stalo jakis czas nie jezdzone co widac po tylnich hamulcach, ale ogolnie to z autkiem jest naprawde dobrze, sadzilem ze w najnizszych przedzialach cenowych to same totalne padaki są
Musisz wpasc na zlot, bo to prawie blizniak mojego Czarne Mk3 rzadza
najpierw jakos je na prosta trzeba wyprowadzic potem mozna bedzie myslec o czyms takim.
p.s
wymien koniecznie kierownicewlasnie nie wiem o co wam chodzilo z ta kierownica, kierownica nie jest nigdzie obgryziona, wytarta jakos strasznie nie jest, zadnych dziurek ani nic. moze po waszej wizycie zostala wymieniona:D ... moze zmienie ale najpierw mam inne rzeczy na glowie;]
-
Tak więc dwie dzisiejsze fotki mojego GTi:
Po drodze przez takie tereny autko przejeżdżać musiało i radę dawało:
Pozdr.
-
haha wesolo bys mial jak by sie tam zatrzymalo:D
-
Chyba Ci się Swift z Samurajem pomylił...
-
Kilka fotek z ostatniego weekendu
-
a gdzie sie podzialy przednie biale migacze?
-
a gdzie sie podzialy przednie biale migacze?
Są ale nie są one tak przeźroczyste jak normalne światła... w dzień widać różnice w stosunku do pomarańczowych ale w nocy się trochę zlewają z lakierem