FOTKI NASZYCH AUT
-
Felgunie
-
zielonoo miiii
FelgunieCo Ty zrobiłeś...
-
fajnie i oryginalnie. mi się podoba
-
zielonoo miiii
Felguniejeszcze lepa Ken Block team i go
-
wow mega coś egzotycznego "Lubię to"
za niedługo odemnie się coś pojawi new foty też jest kolorowo
Pozdro -
zielonoo miiii
Felgunietobie ma sie podobac ale dla mnie i tak zajebiscie wyszlo
-
Jak dla mnie super
Coś oryginalnego - jaki wzór by nie był to kolor i tak robi swoje -
ale mam takie dziwne odczucie ze kontrast byl zwiększany odrobinę jakoś. bo strasznie ostre kolory są
-
Tak, kolega się bawił, ja zdjęcia nie tknąłem nawet, w rzeczywistości jest troszkę mniej ostro, ludzie chętnie spoglądają i pojawia się uśmiech, o to chodziło.
"Haters gonna hate" -
zielonoo miiii
FelgunieCzemu nie na róziowo?
-
Nie lubię
-
Nie lubię
No wiesz! Ale różiowy może być całkiem cool. Wszak i Subaru w jednym z modeli i Hunda też gdzieś tam dały znaczki właśnie w róziowym kolorze.
-
Może jakieś foto z bliska?
-
-
Różowy to pasuje ale do niebieskiego/granatowego Ale u mnie nie zagości. Chyba, że wlepa "PUSSY WAGON"
-
No wiesz! Ale
różiowy może być całkiem cool. Wszak i Subaru w jednym z modeli i Hunda też gdzieś
tam dały znaczki właśnie w róziowym kolorze.to nie jest różowy
nie pamietam dokladnie jaki ale to czerwony ( taki speszaledyszyn samurajski ) -
to nie jest
różowy
nie pamietam
dokladnie jaki ale to czerwony ( taki speszaledyszyn samurajski )Może w Huńdzie ale w Siubaru jest pink
-
Marek ja Cie prosze
Cytat:
STI's signature color has traditionally been "Cherry Blossom Red" (or "Rubine Red" as it's known in Australia.) It is seen as a masculine colour in Japanese culture.
-
Jeszcze jedno :
no grill
Cały czas rozmyślam
jak przerobić grill, także brakuje go na chwilę obecnąteraz wyglada lepiej bez, niż z ; ))
-
jeszcze lepa Ken
Block team i goAlbo naklejka Monster