FOTKI NASZYCH AUT
-
Może powiem tak, od Cultusa 4-1 widziałem za 150 dolarów Australijskich + przesyłka, a ten..., taniej, tyle powiem
-
Może powiem tak, od
Cultusa 4-1 widziałem za 150 dolarów Australijskich + przesyłka, a ten..., taniej,
tyle powiemA wiela AUD kosztuje przesyłka i po wiela AUD stoi?
I jaka firma w PL Ci toto przyniesła?
-
przód stoi na sprężynach z z 1.6 ale sam silnik jest ciężki, nie mówiąc o skrzyni biegów ktora tez ma trochę kilo... litrówkowa skrzynia przy niej to pikuś
-
1 AUD to teraz ok. 3,16 pln
Co do wysyłki, poleciałem po bandzie i najtańszą wybrałem czyli pocztą australijską-70 dolarów.
Przyniosła mi to pani z poczty. , obyło się bez cła więc zadowolony jestem. -
1 AUD to teraz ok.
3,16 pln
Co do wysyłki,
poleciałem po bandzie i najtańszą wybrałem czyli pocztą australijską-70 dolarów.
Przyniosła mi to
pani z poczty. , obyło się bez cła więc zadowolony jestem.Pół świata przejechało za 220 zł - nieźle
-
Który z naszych chwali się furą na motokiller ?
http://motokiller.pl/83288/Swift-GTi -
To on, to on!!! -> devil92
Zdradza naszą elitarną grupę -
To on, to on!!!
-Zdradza naszą elitarną grupęNo nie wiem, bo to nie ja wrzucałem to foto
Ale dobrze wiedzieć, że Swift jest na głównej -
-Zdradza naszą elitarną grupę
Zrobiłem to samo kiedyś
http://motokiller.pl/14174/Maly-ale-wariat -
Niewierni
Kiedy przemalujesz tą bordową pokrywę zaworów na jakiś normalny męski kolor?
-
doda białe napisy i będzie git
-
Też mnie to gryzie cały czas ale nie mogę się zebrać. Najważniejsze że plan już jest
-
Fajnie, że komuś się spodobało moje byłe auto i wykorzystał zdjęcie z allegro ;P
-
-
Witamy
Ładna sztuka
-
Ładna, niestety jak się mocniej przyjrzeć to jest parę mankamentów np zderzak do klejenia lub wymiany, tylna nakładka również, uszczelki do zrobienia na szybach oraz parę innych rzeczy np w silniku. Tak czy owak auto kosztowało mnie tyle ile mój wyczynowy rower tak więc nie dziwię się, że po 19 latach trzeba coś naprawiać Pierwszy plan to wiadomo doprowadzenie do 100% sprawności.
-
-
-
-
O czyżby to ten co całkiem nie dawno był an alledrogo?