[ALL/MkV] Światła do jazdy dziennej zamiast halogenów
-
A powiedz, bez
problemu przeszedłeś badanie techniczne na tych żółtych żarówkach ?
Bo o ile wiem, mamy
zakaz posiadania żółtego selektywnego w światłach mijania, drogowych, pozycyjnych,
dlatego to mnie ciekawi.Na przegląd założyłem zwykłe żarówki
-
Colorvision owszem, widziałem, tyle że one dają poświatę kolorową, nie świecą pełnym żółtym światłem.
-
Colorvision owszem,
widziałem, tyle że one dają poświatę kolorową, nie świecą pełnym żółtym światłem.No ta Bosma też jakoś całkiem na żółto nie świeci, daje tylko taką fajną poświatę
Jutro muszę je z powrotem założyć
-
Tak naprawdę
wystarczy że raz zapomnisz wyłączyć światłaNigdy jeszcze nie zostawiłem auta na światłach, a poza tym w Swifcie to awykonalne (chyba, że na własne życzenie), bo jest pisk jak się zostawi włączone.
-
zostaw go Artur,
niech wróży dalej, upartemu nic nie przetłumaczysz, nawet jak by słup spadł na niegoTo że Ty lubisz wydawać pieniądze na bzdury to nie znaczy że wszyscy...
-
Nigdy jeszcze nie
zostawiłem auta na światłach, a poza tym w Swifcie to awykonalne (chyba, że na
własne życzenie), bo jest pisk jak się zostawi włączone.Poczekaj aż Ci zaśniedzieją czujniki od brzęczyka to będziesz miał pisk...jak wrócisz i zastaniesz rozładowany aku
-
To że Ty lubisz
wydawać pieniądze na bzdury to nie znaczy że wszyscy...jakie bzdury ? Weź już BPX skończ, bo się pogrążasz jeszcze bardziej
P.s: pany koniec OT, idźcie sobie niżej -
Nigdy jeszcze nie
zostawiłem auta na światłach, a poza tym w Swifcie to awykonalne (chyba, że na
własne życzenie), bo jest pisk jak się zostawi włączone.U mnie właśnie czujnik w drzwiach nie łączy i kiedyś na wczasach w Karpaczu zostawiłem auto na światłach
Dobrze, że szwagier był tam z nami swoim autem i miał kable
Jakby co to zepchnąłbym Swifta z górki i by zaskoczył
-
Jakby co to
zepchnąłbym Swifta z górki i by zaskoczyłTylko pamiętaj, że zdążyć wskoczyć
-
Jakby co to
zepchnąłbym Swifta z górki i by zaskoczyłOdpalenie Swifta z pychu to pryszcz więc byś się nie namęczył
-
ja tak rozładowałem aku, ze pych nie dawał nic. tylko kable
-
poniżej 8,5V ładnie
P.s: miał być koniec OT zaraz was wyrzucę na dół
-
PS: aku nadal żyje po 1,5 roku i 2 zimach
-
Poczekaj aż Ci
zaśniedzieją czujniki od brzęczyka to będziesz miał pisk...jak wrócisz i zastaniesz
rozładowany akuTo w swifcie jest jakiś brzęczyk od świateł?!
-
To w swifcie jest
jakiś brzęczyk od świateł?!Żeby tylko od świateł, sygnalizuje też pozostawiony kluczyk w stacyjce
-
Miałem to w GTi oraz litrówce, ale odłączyłem.
-
A no to jeśli chodzi o kluczyk to pika, ale ze światłami nie
-
bo nie powinien pikać, tylko wtedy jest sygnał ciągły, jak przy zgonie
-
Odpalenie Swifta z
pychu to pryszcz więc byś się nie namęczyłTym bardziej, że żona ma krzepę
-
Żeby tylko od
świateł, sygnalizuje też pozostawiony kluczyk w stacyjceU mnie tylko działa jak klapa bagażnika jest otwarta. Tylko ten czujnik jakoś się trzyma