[Mk III Gti] Maska z laminatu
-
Witam w związku z moją dzisiejszą przygodą poszukuje maski do swojego swifta i zacząłem zastanawiać się nad laminatem. Czy ktoś coś takiego ma i chciałby sprzedać, jeżeli nie to gdzie mógłbym taką maskę wykonać i mniej więcej za ile ?
Edit by Hellsin:
następnym razem będzie kosz ... nauczyć proszę się tagować. pozdrawiam -
Jak to się stało?
-
Nie mam pojęcia jechałem sobie dość spokojnie bo kolo 80km/h i nagle maska sobie pofrunęła możne zamek puścił? Nie wiem. Teram mam tylko problem bo potrzebuje machę i szybę
-
hej u mnie było identycznie atak z zaskoczenia tez około 80km/h
na szczęscie szyba wytrzymała bo bym sie chyba rozpłakał bo tydzień wcześniej wymieniłem
a maska zamyka sie tylko mam małe lotki po bokach od wycieraczek
ale jeżdze z taką w niczym nie przeszkadza
ewentualnie lepsze chłodzenie silnika
pozdrawiam -
Masakra! Czyli wychodzi na to że nie można jeździć 80 km/h U mnie było dokładnie tak samo i przy podobnej prędkości. Do wymiany maska, szyba i zawiasy
-
Nie wiem dlaczego tak jest ale sie ciesze ze nie przy 200km/h bo mogloby sie skończyć tragicznie
-
tragicznie ale temu za tobą jakby poleciała w powietrze maska
-
Maska z laminatu to kiepski pomysł w swifcie bo seryjna i tak jest bardzo lekka.
-
Maska z laminatu to
kiepski pomysł w swifcie bo seryjna i tak jest bardzo lekka.Otóż to, praktycznie nic nie waży (mowa o mk3, późniejsze wersje miały cięższe maski podobno).
Najgorzej, że szyba poszła
-
U mnie wystrzeliła kiedyś przy około 150km/h i żyje
-
Maska z laminatu to
kiepski pomysł w swifcie bo seryjna i tak jest bardzo lekka.U mnie maska jest bez spodu.. czyli sama blaszka a i tak jest cieższa od maski z laminatu do subaru imprezy ze 2 razy.
-
Czerwony Gti miał taką maskę , przy 100km\h podwijała sie do góry więc był to kiepski pomysł
Maski mk4\mk5 są troche cieższe niż starsze odpowiedniki
-
Jak z laminatu to najlepiej na zapinki żeby nie kombinować z zawiasami a dwa nie bać się że odfrunie bo coś puści Ja masz chęć na majstrowanie, to może samoróbke spróbuj zrobić sam od dłuższego czasu myślę nad wykonaniem przednich błotników z laminatu
-
Zapinki to już zatwierdzony pomysł zaraz po strzale. Myślę nad czymś takim i zrezygnowaniu z seryjnego zamka ale nie wiem jak się to będzie sprawdzało
http://allegro.pl/zapinki-maski-aerocatch-d1-sanko-aero-catch-tanio-i3987577765.html -
Co metalowe to zgnije szybko, bedziesz klnal na to po jednej zimie jak plastiki beda pekac.
Lepiej raz na rok przesmarowac zabezpieczeniei sam zamek - kosztuje grosze i bedzie dzialac. -
Jezeli znajdzie sie 5 chętnych osob to mozna zrobic maski po 380zl za sztuke chetnych prosze o wpisanie sie. Firma moze zrobic rowniez lekkie blotniki i inne elementy
-
W sumie na lekką maskę i błotniki byłbym chętny do mk4/mk5
-
Ja też bym sie skusił o maske do mojego justy.
-
To w takim razie mamy juz 3 chetnych. Bedzie jeszcze potrzebna maska do mk4 na wzor i do mk2 bo moja sie nie nadaje
-
To w takim razie
mamy juz 3 chetnych. Bedzie jeszcze potrzebna maska do mk4 na wzor i do mk2 bo moja
sie nie nadajeJa ja ja ja! Cztery