Swift Mk4 1.3 => 2 problemy
-
To nie lepiej
wymienić alarm w aucie po prostu?
Koszt ok. 250 zł
(przynajmniej ja tyle płaciłem w zeszłym roku) i problem z głowy.Po co wymieniać całość, skoro kolega ma problem tylko z połamaną obudową pilota?
-
Po co wymieniać
całość, skoro kolega ma problem tylko z połamaną obudową pilota?Bo już pilota nie dostanie.
-
Bo już pilota nie dostanie.
Jak by kolega czytał uważnie, to by wiedział, że obudowy są dostępne do kupienia. Lecz kwota trochę odstraszająca... 40zł za sztukę
-
Wybaczcie offtop, ale czy stare swifty w ogóle kradną? Ani z tym na złom, bo lekkie, części też jakieś drogie nie są. Ja bym po prostu wywalił alarm i miał problem z głowy
No, chyba że autorowi tematu bardzo zależy na centralu z pilota. -
Wybaczcie offtop,
ale czy stare swifty w ogóle kradną? Ani z tym na złom, bo lekkie, części też jakieś
drogie nie są. Ja bym po prostu wywalił alarm i miał problem z głowy
No, chyba że
autorowi tematu bardzo zależy na centralu z pilota.W statystykach na pewno nigdzie nie znajdziesz ile w polsce "znika" naszych suzuki swiftów, dlatego że jest ich ( nas posiadaczy :)) stosunkowo mało np. w porównaniu do golfów II czy też III które można w tej cenie kupić.
Czy rynek wtórny na te auta jest duży żeby opłacało się kraść? Nie bardzo
Ale na "praktyki" kradzieżowe do takiego auta zawsze można wpaść
Nie chce rezygnować z auto alarmu. Tak, chodzi głównie o centralny. Wygoda po prostu
-
Wybaczcie offtop,
ale czy stare swifty w ogóle kradną? Ani z tym na złom, bo lekkie, części też jakieś
drogie nie są. Ja bym po prostu wywalił alarm i miał problem z głowy
No, chyba że
autorowi tematu bardzo zależy na centralu z pilota.No centralny to jest właśnie to, o co nam chodzi
-
No centralny to
jest właśnie to, o co nam chodziKupiłem na tej aukcji w końcu 2 nowe obudowy... Z ciężkim sercem.
Zastanawiałem się fest, ale w końcu okazało się że z 6 wystawionych zostały już tylko 2 wiec zadecydowałem. Trudno, kasy trochę poszło, ale w końcu pilot z kluczykami nie będzie sklejony taśmą przeźroczystą
-
Kupiłem na tej
aukcji w końcu 2 nowe obudowy... Z ciężkim sercem.
Zastanawiałem się
fest, ale w końcu okazało się że z 6 wystawionych zostały już tylko 2 wiec
zadecydowałem. Trudno, kasy trochę poszło, ale w końcu pilot z kluczykami nie będzie
sklejony taśmą przeźroczystąJa też miałem pilota poklejonego taśmą, ale udało się na Tablica.pl zakupić obudowę pilota w "drewnie" za 23 zł z przesyłką - chwila dłubania i oto efekty: