Koszt wymiany szyby czołowej?
-
No jak nowe boczne przednie kosztują po 200 zł/szt. to ile byś chciał, żeby kosztowała przednia?!
Zawsze możesz szukać używki to może za 200 zł dostaniesz. -
Ja liczyłem do 350zł z wymianą , a tu taki wałek.
-
Szyba przednia ok 200-250, z wymianą 350-400 w Warszawie czyli po drogości, zadzwoń do szybiarza on prawdę Tobie powie.
-
Szyba przednia ok
200-250E to rzeczywiście niedrogo.
-
Szyba przednia ok
200-250, z wymianą 350-400 w Warszawie czyli po drogości, zadzwoń do szybiarza on
prawdę Tobie powie.200-250 to chyba nowa, bo używka od 100zł do 200zł max, natomiast za wycięcie szyby 150zł i wstawienie 150zł (okolice Warszawy), orientuje sie bo sam chcialem wymieniać, ale na szczęście nie było takiej potrzeby
dodatkowo stare uszczelki mogą ulec zniszczeniu przy wymianie, także to też można doliczyć jako ew. koszt
edit:
jeżeli plastek jeszcze nie przedstawił swojej oferty dziesięciu różnych szyb, to możesz się upomnieć -
A i owszem, mówiłem o nowej, sama przyjemność z jady jak wreszcie coś widzisz a nie pęknięcia tam i tu.
-
555zł w Nordglasie z wymianą + 50zł bon na paliwo + uszczelka.
450zł niezależny serwis w Łodzi szyba Pilkington + uszczelka.
480zł Pilkington + uszczelka.Szyba chińczyk + uszczelka 370zł.
Zależy mi na nowej.
-
555zł w Nordglasie
z wymianą + 50zł bon na paliwo + uszczelka.I tu się niewiele pomyliłem co do kosztu całkowitego.
450zł niezależny
serwis w Łodzi szyba Pilkington + uszczelka.
480zł Pilkington +
uszczelka.
Szyba chińczyk +
uszczelka 370zł.Tych to bez wymiany ceny?
-
Wszystko to ceny z wymianą.
Same szyby wahają się od 280zł do 380 oczywiscie mowa o nowych. -
555zł w Nordglasie
z wymianą + 50zł bon na paliwo + uszczelka.
450zł niezależny
serwis w Łodzi szyba Pilkington + uszczelka.
480zł Pilkington +
uszczelka.
Szyba chińczyk +
uszczelka 370zł.
Zależy mi na nowej.no stary, jak możesz zamknąć się w 500zł z nową szybą i uszczelkami to myśle, że to dobra cena, chociaż ja to nic złego w używkach nie widze, gdybys np dostał moją - 14 letnią, to byś wcale nie powiedział, że używana
-
Tylko używana już jest osłabiona przez 14 lat używania w skrajnych temperaturach, więc może łatwiej strzelić.
-
Powiem Wam Panowie ze moja 22 letnia gdyby nie to że jak jechałem to ktoś kamieniem rzucił i to nie był kamień z pod koła bo później jeszcze gnojarnie goniłem. Też byłą idealna ale niestety byłą
-
Powiem Wam
Panowie ze moja 22 letnia gdyby nie to że jak jechałem to ktoś kamieniem rzucił i to
nie był kamień z pod koła bo później jeszcze gnojarnie goniłem.A chociaż udało się złapać?
-
no stary, jak
możesz zamknąć się w 500zł z nową szybą i uszczelkami to myśle, że to dobra cena,
chociaż ja to nic złego w używkach nie widze, gdybys np dostał moją - 14 letnią, to
byś wcale nie powiedział, że używanaUwierz mi, że jakbyś sobie w jej miejsce wstawił nówkę sztukę to byś zaczął zupełnie inaczej widzieć świat jadąc samochodem
-
mam ładną używkę, za 100 oddam z dowozem do Łodzi;)
-
Szyba chińczyk + uszczelka 370zł.
Używam takich w swoich swiftach od lat i nie narzekam (to znaczy nie wiem skąd one są szczerze mówiąc, ale kosztują 250 zł za szybę + 80 zł za uszczelkę. -
Witam
Może ktoś wie jaki
jest koszt wymiany szyby czołowej? HB 3DNowa szyba Nordglass z wymianą to koszt ok. 350-400 zł w Wawie, więc w Łodzi może trochę taniej
-
przeczytaj wyżej już podałem ceny w Łodzi. Koszt szyby czołowej to 555zł w nordglasie.
-
Tylko używana już
jest osłabiona przez 14 lat używania w skrajnych temperaturach, więc może łatwiej
strzelić.Ja używaną do sedana (trochę droższa niż do 3D) dałem 100 zł + 30 zł paliwo na dojazd po szybę + 120 zł wymiana w Wołominie.
Koszt łączny 250 zł, a nówka z wymianą 450 zł.
Trochę ta szyba ma rysek, co przeszkadza w nocy, ale można przeżyć i nic nie pękło przy wymianie, a szyba z 1992 roku
-
przeczytaj wyżej
już podałem ceny w Łodzi. Koszt szyby czołowej to 555zł w nordglasie.Ja podałem cenę za wymianę na Nordglassa, ale w u prywatnego "szybiarza"