Co mi hałasuje z tyłu auta przy kole?
-
No masz racje,
zobaczymy co powieJeśli pojechałeś do warsztatu z łożyskiem kupionym samodzielnie, to raczej reklamacji nie będzie. Ale jeśli mechanik załatwiał część w jakiejś hurtowni to możesz mu powiedzieć, że kit ludziom wciska
-
juz teraz nie pamietam, ale jezeli lozyska sa otwarte to wiadome ze smaru dac trzeba, tam jest za duza wolna przestrzen pomiedzy lozyskami
-
juz teraz nie
pamietam, ale jezeli lozyska sa otwarte to wiadome ze smaru dac trzeba, tam jest za
duza wolna przestrzen pomiedzy lozyskamiSam kupowal i fakt, byly otwarte
-
Sam kupowal i fakt,
byly otwarteJa oduczyłem się już kupowania samemu części po tym jak kilkukrotnie okazały się niepasujące i potem musiałem bujać się ze zwrotem! Teraz wszystkie części będzie załatwiał mi warsztat i jak coś nie będzie pasować to oni będą się chrzanić ze zwrotem...
Oczywiście części które wiem, że będą pasowały na 100% mogę kupić samodzielnie, ale to do czego nie mam pewności zostawiam warsztatowi.
-
Ja oduczyłem się
już kupowania samemu części po tym jak kilkukrotnie okazały się niepasujące i potem
musiałem bujać się ze zwrotem! Teraz wszystkie części będzie załatwiał mi warsztat i
jak coś nie będzie pasować to oni będą się chrzanić ze zwrotem...
Oczywiście części
które wiem, że będą pasowały na 100% mogę kupić samodzielnie, ale to do czego nie
mam pewności zostawiam warsztatowi.no taki olej to ja kupuje za 58zł 5l, gdzie w normalnym sklepie kosztuje 90-100zł
Planuje sie przejsc do aso w poniedzialek z zapytaniem o klamke wewnetrzną prawą na tył i zewnętrzną prawą na tył, jeśli poniżej 100zł/each to biore dwie -
Ja się pytałem w aso o zewnętrzną to zaśpiewali 120zł. W pierwszym lepszym motoryzacyjnym 30zł.
-
Ja się pytałem w
aso o zewnętrzną to zaśpiewali 120zł. W pierwszym lepszym motoryzacyjnym 30zł.A w Polcarze 18 zł!
-
Ja się pytałem w
aso o zewnętrzną to zaśpiewali 120zł. W pierwszym lepszym motoryzacyjnym 30zł.tyle ze tylnej nigdzie nie dostaniesz, a ja właśnie taką potrzebuje, 120zł moge dać, zewnetrzną też, bo ciezko dostac tylną
-
tyle ze tylnej
nigdzie nie dostaniesz, a ja właśnie taką potrzebuje, 120zł moge dać, zewnetrzną
też, bo ciezko dostac tylnąA próbowałeś w Polcarze? Ostatnio bardzo wzbogacił im się asortyment jeśli chodzi o klamki, więc możliwe że mają takie na stanie.
-
A próbowałeś w
Polcarze? Ostatnio bardzo wzbogacił im się asortyment jeśli chodzi o klamki,
więc możliwe że mają takie na stanie.przez neta da sie sprawdzic?
az sprawdze, ale to nieedzie oryginał... ja to wole dac te 50zl wiecej i mieć pewnosc -
przez neta da sie
sprawdzic?Niestety nie. Katalogu internetowego jeszcze się nie dorobili...
az sprawdze, ale to
nieedzie oryginał... ja to wole dac te 50zl wiecej i mieć pewnoscChyba chciałeś powiedzieć 100 zł więcej...
-
No i mnie dopadł hałas z tyłu - z tym, że przy hamowaniu, więc pewnie bębny się odzywają. Szczęki do wymiany czy raczej co innego?
-
pewnie też masz ten problem co u mnie, szczęki niby jak nowe , bębny jak złoto , a przy hamowaniu szum jak cholera ,