Akcja seriwsowa dla Swift MK4 i Mk5
-
I jakie amorki wsadzili panie Rav?
-
KYB
-
Ciekawe czy w moim targanym z Niemiec by wymienili (chyba że było, nie wiem). Aż znajdę jakieś ASO i podjadę zapytać, jak za free to czemu nie...
-
nie wiem ale chyba juz jest po kampanii bo to wymieniali rok temu
-
W teorii zagrożony ciągle jestem
-
W teorii zagrożony
ciągle jestemwlasnie, jedz po swoje ; d
-
wlasnie, jedz po
swoje ; dNie zapomnij zabrać solidnego gnata to i media zarobią...
-
Ciekawe czy w moim
targanym z Niemiec by wymienili (chyba że było, nie wiem). Aż znajdę jakieś ASO i
podjadę zapytać, jak za free to czemu nie...Mój mk5 był przywieziony z Niemiec i po konsultacjach mailowych z SMP okazało się, że też podlega pod akcję serwisową. Wymienili bez żadnych problemów.
W treści maila do SMP podaj nr VIN i niech sprawdzą. O ile jeszcze akcja trwa.
-
Jeszcze dzisiaj maila skrobnę
-
Ja też właśnie piszę maila na adres [email protected]
-Ryłek,kiedy Tobie wymienili te amory?
W moim świstaku całkiem z góry na amorkach są jakieś paski z farby,coś a'la plomby,więc zdaje się,że nie były wymieniane-czekam na odpowiedź z serwisu SMP.
-
-Ryłek,kiedy Tobie
wymienili te amory?Już jakiś czas temu miałem wymianę. 21.02.2011 r.
Dajcie znać, czy jeszcze akcja trwa. Albo w ogóle jaką odpowiedź dostaniecie.
-
Dam znać.Jeśli SMP mnie oleje to na wiosnę sam wymienię amorki.Wszak trza będzie najpierw uzbierać mamonę.
-
Ode mnie mail też poszedł dzisiaj, zobaczymy
-
Dostałem odpowiedź:
"Szanowny Panie,
Pojazd podlega akcji, zapraszam do serwisu w celu weryfikacji
Z poważaniem,.... "
Tak więc w najbliższych dniach się pojawię w autoryzowanym punkcie sprzedaży SMP.
-
Był temat już
wałkowany ze 100 lat temuha, widzisz komuś sie przydało ; )
-
Też napisałem mejla, zobaczymy przy okazji znalazłem coś takiego klik. Swój numer tam znalazłem
-
odpowiedź od aso:
Cytat:
Witam serdecznie.
Dokonałem sprawdzenia nr vin. Pana samochodu i w systemie jest do przeprowadzenia sprawdzenie kolumny zawieszenia. Mogę serdecznie zaprosić na sprawdzenie w ramach kampanii. Jeżeli po takim sprawdzeniu amortyzatory będą podlegać wymianie zostaną one zamówione i wymienione. Na samo sprawdzenie mogę zaprosić w dowolnym terminie od poniedziałku do piątku od godziny 9:00 do 17:00 a w sobotę od 9:00 do 14:00. Samo sprawdzenie potrwa około 15 min.
nic tylko jechać na kontrolę
-
Szkoda, że dla starszych Swiftów nie ma jakiejś ciekawej kampanii...
-
Jest kampania w stylu zezlomuj, a damy Ci piec stowek
-
To mnie póki co olali