Korbki od szyb
-
zawleczki? jak to
sie wklada i wyjmuje i ja mam mocowanie zlamane (polowe mocowania) i przy ostrych
zakretach odpada
ale zamowie sobie,
powinna pasowac, tworcy swifta chyba nie byliby tacy zeby zmieniac samo mocowanie ;
|Jak już wcześniej zostało napisane, zawleczki (zabezpieczenia) w korbkach od szyb wyglądają tak:
Kupisz je chyba w każdym sklepie motoryzacyjnym.
Pasują praktycznie od każdego auta, które posiada szyby na korbki, nawet od 30-letniego Malucha.
Rozmiar i kształt jest chyba znormalizowany dla każdej marki auta.Tak wygląda korbka z założonym zabezpieczeniem.
-
A propos warto kupić takie badziewie? klik
-
to sie nie męcz tylko wal do mnie mam elektryczne z sedana (nie mam tylko ktoryś drzwi przednich... prawdopodobnie prawych... a tak to i centralny i elektryczne
-
A propos warto
kupić takie badziewie?
klikWarto, ale na ~rok czasu, bo potem wyrobią się te plastikowe zębatki.
-
Też chciałem to kupić do berlingo, ale popytałem na forach i podobno to strasznie wolno działa, silniczek szybko przestaje działać no i jak kolega wyżej napisał, zębatki. Szkoda grosików jak za podobna cenę można dorwać boczek i elektrykę dedykowaną.
-
Jak już wcześniej
zostało napisane, zawleczki (zabezpieczenia) w korbkach od szyb wyglądają tak:
Kupisz je chyba w
każdym sklepie motoryzacyjnym.
Pasują praktycznie
od każdego auta, które posiada szyby na korbki, nawet od 30-letniego Malucha.
Rozmiar i kształt
jest chyba znormalizowany dla każdej marki auta.
Tak wygląda korbka
z założonym zabezpieczeniem.dzieki, nie mam wiecej pytan
To taką zawleczkę w ostateczności można samemu dorobić
-
dzieki, nie mam
wiecej pytanTo taką zawleczkę w
ostateczności można samemu dorobićNie warto się bawić w gięcie druta stalowego.
Koszt w sklepie znikomy. -
bedzie pasowac? ; ddd
http://moto.allegro.pl/spinka-zawleczka-mechanizmu-otwierania-szyb-opel-i2336947884.html
hm?
http://moto.allegro.pl/fiat-126p-sprezyna-korbki-omega-glogow-i2361377446.html
chyba że np w norauto to dostane, ale nie wiem czy sens jechac -
bedzie pasowac? ;
ddd
http://moto.allegro.pl/spinka-zawleczka-mechanizmu-otwierania-szyb-opel-i2336947884.html
hm?
http://moto.allegro.pl/fiat-126p-sprezyna-korbki-omega-glogow-i2361377446.htmlZ obu aukcji będą pasować, tylko nie wiem czy jest sens płacić tyle kasy za przesyłkę.
chyba że np w
norauto to dostane, ale nie wiem czy sens jechacA nie wiem, nigdy tam nie byłem.
A szrotu jakiegoś nie masz w okolicy?
-
Z obu aukcji będą
pasować, tylko nie wiem czy jest sens płacić tyle kasy za przesyłkę.
A nie wiem, nigdy
tam nie byłem.
A szrotu jakiegoś
nie masz w okolicy?tyle co na szrot pojade, to paliwa zużyje co za list za 5zł
-
tyle co na szrot
pojade, to paliwa zużyje co za list za 5złA pytałeś się w jakimkolwiek sklepie moto? (oprócz Norauto)
Chyba, że nie zależy Ci na kasie i czasie, to możesz zamawiać z Alle.
-
A pytałeś się w
jakimkolwiek sklepie moto? (oprócz Norauto)
Chyba, że nie
zależy Ci na kasie i czasie, to możesz zamawiać z Alle.no ale jakie inne są? poza duzymi typu inter cars itp
a takich duzych w okolicy nie mam ; |no problemy z kawalkiem druta ; dd
-
no ale jakie inne
są? poza duzymi typu inter cars itp
a takich duzych w
okolicy nie mam ; |
no problemy z
kawalkiem druta ; ddJa nie piszę o jakichś wielkich moto-marketach, a o zwykłych małych sklepach motoryzacyjnych.
One też mają takie duperelki, jak spinki do tapicerki czy właśnie towar, który poszukujesz.
-
W norauto nie było.
Pojechałem do aso, tam zamówimiłem jedną sztukę i odbiorę w poniedziałek, proponowali mi też całą korbkę.Zawleczka 5,70
Korbka 10x tyle -
Zawleczka 5,70
!!!
-
W norauto nie było.
Pojechałem do aso,
tam zamówimiłem jedną sztukę i odbiorę w poniedziałek, proponowali mi też całą
korbkę.
Zawleczka 5,70
Korbka 10x tyleCena zabezpieczenia jeszcze do przełknięcia (biorąc pod uwagę zamówienie z Allegro + wysyłka), ale cena samej korbki powala.
-
Cena zabezpieczenia
jeszcze do przełknięcia (biorąc pod uwagę zamówienie z Allegro + wysyłka),
ale cena samej korbki powala.Lepiej było na Allegro kupić Do tych 5,70 dolicz jeszcze paliwo na dwa dojazdy do ASO
-
Lepiej było na
Allegro kupić Do tych 5,70 dolicz jeszcze paliwo na dwa dojazdy do ASOale bede mial
ORYGINAŁ : D -
ale bede mial
ORYGINAŁ : D