Jest coś takiego jak spojler tylnek klapy do swifta 5d hatchback?
-
Na allegro patrze co jakiś czas, ani razu nie widziałem, tylko do 3d, gdzie jeszcze mogę szukac?
-
Nie ma, trzeba rzeźbić.
-
Nie ma, trzeba
rzeźbić.błąd młody człowieku, błąd było, tylko że jest to tak rzadko spotykana część, że szkoda mówić, pewnie tylko w ASO i od czasu do czasu na "jebeju". Miałem gdzieś fotkę z DE prospektu z Mk IV 5D właśnie z tą ori lotką, niestety jest najprawdopodobniej na 2 komputerze
Nie mniej jednak jeśli nie ta to pozostaje rzeźba
Widać jak czyta kolega Rav forum ziew to już było ... -
błąd młody
człowieku, błąd było, tylko że jest to tak rzadko spotykana część, że szkoda
mówić, pewnie tylko w ASO
W ASO to kosztowało jak kiedyś pytałem... Siedzicie dobrze? 1350 qrwa złotych!!!Któryś z Kolegów pisał kiedyś, że jest dostępny w sklepie, chyba w Łodzi, bardzo przyzwoity zamiennik do 5d, trzebaby jescze poszukać tu na forum, ja szukałem, ale nie mogę znajść. Było to chyba w wątku zupełnie czego innego dotyczącym, coś tak pamiętam. Tak schodzi a też chętnie bym kupił. Jak ktoś gdzieś coś wyczai, to niech napisze.
-
W ASO to kosztowało
jak kiedyś pytałem... Siedzicie dobrze? 1350 qrwa złotych!!!Teraz to już raczej chyba nie mają w ASO... Ostatnio dzwoniłem czy nie mają halogenów i nie mają. Za to mają zaślepki halogenów, w bardzo promocyjnej cenie 170 zł/szt.
-
Teraz to już raczej
chyba nie mają w ASO... Ostatnio dzwoniłem czy nie mają halogenów i nie mają.
Za to mają zaślepki halogenów, w bardzo promocyjnej cenie 170 zł/szt.
Mają, bo ja pytałem chyba z półtora roku temu. No cena za zaślepki żeczywiście promocyjna, poprostu grosiny . -
Kto mi wyrzeźbi ?
Ciężka z tym sprawa?
Mam kogoś, któ mógłby przyjąc zlecenie, jeśli się da :> -
A jak potem do klapy przymocować dopasowaną lotkę z 3D? Ta z GTi co mam przy starej klapie jest od środka przykręcona, ale jakoś średnio uśmiecha mi się wiercić dziury w klapie Klej do szyb?
-
jakoś się da
-
A jak potem do
klapy przymocować dopasowaną lotkę z 3D? Ta z GTi co mam przy starej klapie jest od
środka przykręcona, ale jakoś średnio uśmiecha mi się wiercić dziury w klapie
Klej do szyb?Wiertarra i jedziesz
Ja jak montowałem spojler do sedana latem i musiałem wywiercić 5 dziur w klapie to nawet mi ręka nie zadrżała
-
Teraz to już raczej
chyba nie mają w ASO... Ostatnio dzwoniłem czy nie mają halogenów i nie mają.
Za to mają zaślepki halogenów, w bardzo promocyjnej cenie 170 zł/szt.To się ciesz, bo 1500PLN zestaw halogenów kosztował
Ale możesz w promocyjnej cenie kupić włącznik i przekaźnik za jakie 400-500PLNHalogeny pojawiają się na allegro jako osobne aukcje i w autach na części.
Więcej szukania jest przy tej drugiej opcji, ale i efekty lepsze.