Otwieranie klapy bagażnika
-
powiem tak... wajchę mam, linkę z sedana mam (jedynie troszkę dłuższa). tobie pozostaje znaleźć dolny element zamka z sprężynką. u mnie grosze.
sam zamontowane mam już razem z dźwignią do otwierania wlewu paliwa (jeszcze tylko klapkę muszę przerobić)
-
Dzięki za pomoc myślę, że się dogadamy
Co do tej linki to trzeba będzie jakoś przyciąć czy naciągnąć ?
A co do zamka to znalazłem cały zamek na allegro [>>>KLIK
-
nie zamek. dolny element.
z tego co orientowałem się w aucie Bartka (BPX) ta wypustka do otwierania jest w zamku na klapie. brakuje jedynie dźwigienki na dolnym pasie do montażu linki
-
Kurcze nawet nie wiem jak coś takiego może wyglądać i gdzie tego szukać. Poproszę Bartka, żeby luknął jutro na uczelni w ten mój bagażnik to może mi jakoś to zoobrazuje.
-
http://swift-manual.cba.pl/epc/swift4/228.htm
ciebie interesuje nr 6
-
Aaa o to chodziło. A takie coś to w jakimś motoryzacyjnym znajdę?
-
jakiegoś swifta na czesci. ... albo wiesz co... mam na szrocie u mnie w moim miescie swifta mk2 z otwieraniem maski takim... jak za jakies 2 tyg wroce i jeszcze będzie to obczaje za ile mi to da facet (a ze znajomy to moze za grosze)
-
Super dzięki wielkie za pomoc, ja też się jeszcze między czasie rozejrzę po okolicy czy nie znalazłbym takiego pstryczka.
-
Sporo kasy za
kawałek drutu...
Więcej niż 40 zł +
wysyłka bym nie dałjakbym wiedział,że za tyle chodzi na allegro to bym nie wywalał swojej
-
jakbym wiedział,że
za tyle chodzi na allegro to bym nie wywalał swojejMądry Polak po szkodzie
Ja na szczęście mam to w serii, choć nawet dziwne, że w GL sedanie dawali to za free