Alu Felgi do Swifta 93-98r
-
Witam
Chciałbym się dowiedzieć jakie jest najlepsze osadzenie felgi (ET) do Swifa.Poszukuję oryginalnych felg aluminiowych do swita (rozstaw śrub 4x114.3.Najlepiej gdyby felgi były z oponami letnimi 165/65 r 13. -
To szukaj dalej, oryginalne alu to sa r14 et38.
-
Ubeku19 oryginalne alu z dekielkiem suzuki są 13 calowe !
-
Ubeku19 oryginalne
alu z dekielkiem suzuki są 13 calowe !gó*** prawda ... były od 13 do 15 jeśli chodzi o Fondmetal-e ... i kapa panie ...
-
Witam
Chciałbym się
dowiedzieć jakie jest najlepsze osadzenie felgi (ET) do Swifa.Poszukuję oryginalnych
felg aluminiowych do swita (rozstaw śrub 4x114.3.Najlepiej gdyby felgi były z
oponami letnimi 165/65 r 13.Jeżeli można zapytać, to po co Ci oryginalne? Nie mogą być inne, byle by pasowały?
-
Skoro napisałeś od 13 do 15 to dlaczego na moje 13 piszesz g...o prawda ?
-
Jeżeli można
zapytać, to po co Ci oryginalne? Nie mogą być inne, byle by pasowały?Jeżeli znalazłyby się podobne do ori to czemu nie.Oferta nowych felg nie jest zbyt bogata
-
Skoro napisałeś od
13 do 15 to dlaczego na moje 13 piszesz g...o prawda ?tyczy się to Twojej wypowiedzi - można ją odebrać, że ori felgi alu do swifta były tylko 13 calowe ... jest to nieprawdą, były tak samo 14 ( GTi ) i 15 ( pewnie na zamówienie, też GTi ). Rozumiesz czy nie ?
-
Witam
Chciałbym się
dowiedzieć jakie jest najlepsze osadzenie felgi (ET) do Swifa.Poszukuję oryginalnych
felg aluminiowych do swita (rozstaw śrub 4x114.3.Najlepiej gdyby felgi były z
oponami letnimi 165/65 r 13.na alufelgi 13" nie warto wcale zmieniać
-
na alufelgi 13" nie
warto wcale zmieniaća ja powiem to co Hellsin... g**** prawda
-
a ja powiem to co
Hellsin... g**** prawdanie znasz się
ani to wyglądu nie ma, ani szerszej opony nie założysz
-
nie znasz się
ani to wyglądu nie
ma, ani szerszej opony nie założyszpamiętaj że można dorwać pasujące 13 na 6 cali tam założysz spokojnie 175 w 13 i już nie jest źle
-
pamiętaj że można
dorwać pasujące 13 na 6 cali tam założysz spokojnie 175 w 13 i już nie jest źleprędzej by mi spadła cegła w drewnianym kościele na głowę niż znalazłbym takie felgi
-
a ja powiem to co
Hellsin... g**** prawdaHellsin wydaje się pomylił forum.Cały czas pisze o g....ch a to przecież nie jest forum rolnicze ani żaden temat o nawozach.Widzę że zaczyna robić się lekka dygresja.Temat dotyczy alufelg.Skoro nie ma 13 to 14 cali.
-
Hellsin wydaje się
pomylił forum.Cały czas pisze o g....ch a to przecież nie jest forum rolnicze ani
żaden temat o nawozach.Widzę że zaczyna robić się lekka dygresja.Temat dotyczy
alufelg.Skoro nie ma 13 to 14 cali.drogi kolego, jak tak dalej będziesz zachowywać się, to nikt Ci na tym forum nie udzieli pomocy, bo ktoś Ci pisze prawdę, a Ty się odgryzasz ...
13 - nie ma znaczenia ET, bo zazwyczaj są to wąskie felgi z cyklu 5x13 ... nieistotne czy ET jest 38 czy 45 ...
14 - najlepiej przy 6" mieć ET40, 38 jest na styk
przy 15 i 16 - ET 40+
Tyle w temacie.
Odnośnie gó*** - tyczyło się to ori felg, alu tak jak pisałem były od 13" do 15" ... -
drogi kolego, jak
tak dalej będziesz zachowywać się, to nikt Ci na tym forum nie udzieli pomocy, bo
ktoś Ci pisze prawdę, a Ty się odgryzasz ...
13 - nie ma
znaczenia ET, bo zazwyczaj są to wąskie felgi z cyklu 5x13 ... nieistotne czy ET
jest 38 czy 45 ...
14 - najlepiej przy
6" mieć ET40, 38 jest na styk
przy 15 i 16 - ET
40+
Tyle w temacie.
Odnośnie gó*** -
tyczyło się to ori felg, alu tak jak pisałem były od 13" do 15" ...Kolego nie pisz mi o zachowaniu się bo sam pierwszy zacząłeś pisać wyraz nie na temat.Nikt chyba nie będzie nikomu robił łaski pomagając.
Ok dzięki za pomoc mam już kilka ogłoszeń na oku zastanawiam się które wybrać i które będą lepiej wyglądały (czy nie bd za bardzo wystawały).http://allegro.pl/4x114-3-et-38-opony-pirelli-p6-i1993463349.html
http://allegro.pl/kola-alu-nissan-mazda-honda-ronal-195-60r14-i1961310740.html
-
Koledzy? Pogodzić was?
-
Kolego nie pisz mi
o zachowaniu się bo sam pierwszy zacząłeś pisać wyraz nie na temat.Nikt chyba nie
będzie nikomu robił łaski pomagając.wyraz ? przeczytaj jeszcze raz moją pierwszą wypowiedź, pisałeś farmazony w zdaniu twierdzącym, ja przerobiłem felgi do Swifta od 13 kończąc na 15 ... jakieś doświadczenie więc w tym temacie chyba muszę mieć ... ale ja się nie znam i niech tak pozostanie
Ok dzięki za pomoc
mam już kilka ogłoszeń na oku zastanawiam się które wybrać i które będą lepiej
wyglądały (czy nie bd za bardzo wystawały).
http://allegro.pl/4x114-3-et-38-opony-pirelli-p6-i1993463349.html
http://allegro.pl/kola-alu-nissan-mazda-honda-ronal-195-60r14-i1961310740.htmlwybierz te które Tobie się widzą, ale pamiętaj o otworze centrującym - 60,1 mm bo jak będą felgi miały mniejsze, to będzie sprzedaż ponowna.
-
prędzej by mi
spadła cegła w drewnianym kościele na głowę niż znalazłbym takie felgia szukałeś?
-
a szukałeś?
wiem, wiem kiedyś jeździłeś na takich szerokich 13" pożyczonych na zlocie...
Ale moim zdaniem jak zakładać alu to z szerszymi oponami niż seryjne 155/70R13