Żarówki Suzuki Swift
-
ale po co schodzić na dwór do auta ? no tak... zimno jest
Login kolegi mówi wszystko
-
Ja ostatnio dałem
za "Super White" 2 szt. 5,00 zł, bo w promocji były...później się dziwi, że mu kostki po-przypalało
-
później się dziwi,
że mu kostki po-przypalałoEee tam. Nowe się wstawi...
-
może kupić te philipsy.? One kosztują coś koło 60zł ale będą dobre chyba co.?
-
może kupić te
philipsy.? One kosztują coś koło 60zł ale będą dobre chyba co.?kup co chcesz i tak nie będzie dużo większej różnicy w świeceniu sprawdzone
-
Ja dzisiaj wymieniłem stare żarówki na nowe ; )
drogowe - xenony - piekne biale swiatlo, no nie do porownania z podstawowym pomaranczowym
pozycyjne przednie - led 12v białe
podświetlenie tablicy - identyczne zarowki co wyzej ^
dodatkowo wymienilem zaroweczke w srodku nad glowa co w kloszu siedzi na niebieską pod kolor wnetrza, rowniez pieknieWyglad zmienilo bardzo, a lampy swifta szczegolnie tylnie sa bardzo ladne, wiec nie ma co ruszac : D
edit:
nie dawaj inne niż białe led ! zadne niebieskie, bzdury ; d -
Wyjedź z tymi swoimi mega wypaśnymi xenono podobnymi żarówkami w deszcz, będziesz widział "mniej niż zero", no ale Twój wybór. Mam nadzieje, że mają chociaż homologacje, bo te bez homologacji zwykle krzywo świecą (najczęściej po prostu po drzewach). Delikwenta z takimi żarówkami uznaję za skończonego wsiura i czasem nie omieszkam mu o tym powiedzieć stojąc w jakimś korku
-
oj chyba przesadzasz, mi świecą idealnie na wprost tak jak powinny, a nawet lepiej (niż poprzednie)
-
Moje tyż świecą prosto, a kosztowały ok. 5 zł za sztukę... No i jak już pisałem w porównaniu z fabrycznymi to niebo, a ziemia...
-
oba pany - jedźcie na diagnostykę, powiedzcie że chcecie sprawdzić ustawienie świateł, gwarantuje wam, że żadne nie będzie mieć poprawnie ustawionej granicy światła i cienia z tymi marketówkami ...
-
oba pany - jedźcie
na diagnostykę, powiedzcie że chcecie sprawdzić ustawienie świateł, gwarantuje wam,
że żadne nie będzie mieć poprawnie ustawionej granicy światła i cienia z tymi
marketówkami ...No i tu się mylisz! Byłem w zeszłym roku na diagnostyce, bo właśnie mi się wydawało, że źle mi światła świecą... Zapłaciłem, podjechałem i wyrzuciłem w błoto 20 zł, bo wszystko było w porządku...
-
na przegląd włożę stare, bo te moje marketowki nie mają standardu UE
-
na przegląd włożę
stare, bo te moje marketowki nie mają standardu UE
Jak ja kocham tą naszą Polską wrodzoną kombinatorykę... -
No albo na przeglądzie panu dam 50zl, to znajdzie znaczek UE, cos sie wymysli ; )
-
Ja to nawet nie wiem czy moje spełniają standardy UE... Ale na przeglądzie się nie czepili to pewno mają...
-
No i tu się mylisz!
Byłem w zeszłym roku na diagnostyce, bo właśnie mi się wydawało, że źle mi
światła świecą... Zapłaciłem, podjechałem i wyrzuciłem w błoto 20 zł, bo wszystko
było w porządku...pewnie diagnosta był wczorajszy, bo nie tylko to powinien sprawdzić
-
pewnie diagnosta
był wczorajszy, bo nie tylko to powinien sprawdzićA co niby jeszcze?
-
A co niby jeszcze?
a takie cuś :
w przypadku żarówek H4 strumień świetlny żarnika mijania ma mieć 1000 lm z tolerancją w obie strony najwyżej 15 proc.
-
a takie cuś :
w przypadku żarówek
H4 strumień świetlny żarnika mijania ma mieć 1000 lm z tolerancją w obie strony
najwyżej 15 proc.A to nie wiem czy to tyż sprawdzał...
-
wiele marketówek właśnie na tym się wykłada ...