Szyberdach w Swifcie mk2-3
-
Oj kozak!!!
Sam bym się na coś takiego nie porwał. Milimetr za dużo wycięte i cieknie
jak burza albo lód zimą...Po montażu jeszcze nie padało
Wycięte jest spoko, uszczelnienie też powinno dać radę - zobaczymy jak uszczelki
A jakby było kiepsko to na zimę opitolę wszystko taśmą i nie będzie ciekło
-
a tak swoją drogą nie myślałeś żeby ten szyberdach dać trochę bardziej z przodu?
-
przez szyberdach straciłeś lampkę dla pasażerów z tyłu... buuuuuuu
-
a tak swoją drogą
nie myślałeś żeby ten szyberdach dać trochę bardziej z przodu?Są dwa powody dla których szyber jest tam gdzie jest:
1. Musiałem zostawić miejsce na osłony przeciwsłoneczne
2. Dzieciaki siedzące z tyłu też niech mają frajdę i widzą chmurki -
przez szyberdach
straciłeś lampkę dla pasażerów z tyłu... buuuuuuuI tak jej nie używałem
P.S. Masz jeszcze górne mocowania przednich amorów?
-
ODP na PS: narazie siedzą u mnie w moim ... ponieważ zastanawiam się czy amory z mojego 1.0 podejdą do 1.6 czy nie bo mi serwis wymienial za free na te kayaby. wtedy oczywiście te by wylatywały jak i mocowania wtedy mogły by się rozejść
-
ha ja się pozbyłem szyberdachu bo był za ciężki, za brzydki i lało się do kabiny...
-
A ja mam 2 gti, którym nikt nie zrobił krzywdy i nie wstawił szyberdachu
-
A ja mam 2 gti,
którym nikt nie zrobił krzywdy i nie wstawił szyberdachuJaka tam krzywda, już niedługo ruda wyrządzi większą krzywdę
Choć muszę przyznać, że wycięty kawałek blachy z dachu był najzdrowszy w całym aucie
-
ha ja się pozbyłem
szyberdachu bo był za ciężki, za brzydki i lało się do kabiny...W 1.3 8V dodatkowe 5 kg nie robi różnicy
-
zrób mi taki sam!
posmaruje równo
-
zrób mi taki sam!
posmaruje równo
Takie coś (nie będąc zawodowym blacharzem) to można zrobić tylko w swoim pojeździe - za duża odpowiedzialność żeby wyciąć dziurę w dachu w czyimś aucie