Swift GTI - tłumik środkowy
-
Ok, czyli GTI ma 1,75 cala a 2 mm mniej, to jaki to rozmiar jest? Jakoś nietypowo to się prezentuje...
-
http://allegro.pl/awg-strumienica-tlumik-w-obud-katalizatora-stru-i1690483813.html
Ja mam takie coś i naprawdę wycisza Z katalizatorem i końcowym RM4 było cichutko jak na serii.
-
Rozumiem, że strumienice zakupiłeś?
-
Rozumiem, że
strumienice zakupiłeś?nie, tłumik przelotowy.
-
chyba węższy jest o
2mmZwracam pełne honory Koledze.
Obdzwoniłem kilka punktów, nikt nie miał pojęcia co siedzi w GTI. Jako że pierścienie łączące elementy wydechu są identyczne dla GS i GTI - pojechałem kupić środek od GSa. Na szczęście sprzedawca trochę podrapał się w głowę i pokazał, że 1,6 i 1,3 mają inną średnicę. Na forum pisaliście, że GTI ma 1,75 cala, dlatego wziąłem środkowy od 1,6. Trochę rzeźby u mietków tłumikarzy, ale generalnie kształt elementu ok. No i odbudowane.
Dzięki za pomoc. -
-
Nie chcąc zakładać
niepotrzebnie nowego wątku tutaj zamieszczam link do aukcji allegro z dedykowanym
(czyli plug&play) tłumikiem firmy Ulter do sedanawolę dołożyć i kupić coś z cyklu Tanabe, Kakimoto, Mangaflow i itp. co wiem że mi tak szybko rdza nie zje ...
-
wolę dołożyć i
kupić coś z cyklu Tanabe, Kakimoto, Mangaflow i itp. co wiem że mi tak szybko rdza
nie zje ...A to Ulter tak szybko ulega biodegradacji?
-
A to Ulter tak
szybko ulega biodegradacji?te puszkowce niestety tak, Paruch miał to spytaj jak się sprawował
-
wolę dołożyć i
kupić coś z cyklu Tanabe, Kakimoto, Mangaflow i itp. co wiem że mi tak szybko rdza
nie zje ...Dodaj do tego Supersprinta - mam od chyba 5 lat i zero rdzy