SUZUKI SWIFT MK3 1.6 16V SKRZYNIA AUTOMATYCZNA
-
Witam wszystkich!Mam od niedawna bzika j/w i ostatni uswiadomiłem sobie ze ma poważny problem z skrzynia biegów!!Otóż jak dam dzwignie na D samochód rusza i jezie na tym biegu aż silnik osiagnie 6000 obr/min po czym przełancza na drugi i jedzie na nim aż zamnknie licznik( sprawdzałem na podniesionym aucie) Przeszukałem internet za schematami skrzyn lub sterowaniem ale narazie zero wyników POMOCY!!
-
Przyjacielu słabo szukałeś
W FAQ jest odnośnik do katalogu i rysunków on-line Klik.
Poza tym do skrzyni AT jest elektryczny sterownik. Taka puszka pod deską o wymiarach 7x14cm albo ciut mniejsza. Dokładnie nie pamiętam kilka lat nie miałem jej w ręce. -
na bank przepaliło sie coś w sterowniku, ja miałem podobnie. na pierwszy rzut oka powinno być widać co sie zjarało.
-
Może masz racje kiedys miałem podobny przypadek w mondeo z 96 r na automacie ale tam okazał sie niesprawny czujnik położęnia pzrepustnicy!!:) Będę z tym walczył do upadłego i napewno napisze co było !pozdro
-
na bank przepaliło
sie coś w sterowniku, ja miałem podobnie. na pierwszy rzut oka powinno być widać co
sie zjarało.Kolego znasz kogoskto by sie podjął takiej naprawy sterownika albo jego sprawdzenia?
-
kazdy elektryk powinien sobie dać rade