Akumulator do Swifta
-
Każdy z wymienionych będzie dobry.
-
Kondensator
załatwiłby sprawęMam i coś tam pomogło ale nie wiele
-
Mam i coś tam pomogło ale nie wiele
No to może zmień na jakiś o większej pojemności
-
jedyne rozwiązanie to wymiana na mocniejszy alternator
dobra nie będę zaśmiecał tematu -
jedyne rozwiązanie to wymiana na mocniejszy alternator
Tylko skąd takiego wziąć, żeby pasował?
-
Tylko skąd takiego
wziąć, żeby pasował?ze szrotu
-
ze szrotu
Miałem na myśli auto z jakiego by pasował, a nie miejsce
-
Miałem na myśli
auto z jakiego by pasował, a nie miejsceprzecież ja za Ciebie tego nie sprawdzę
-
Ja polecam japońską Yuasa bardzo fajne akumulatory w niezłych cenach.
-
przecież ja za Ciebie tego nie sprawdzę
Myślałem, że Ty wszystko wiesz
-
Myślałem, że Ty
wszystko wieszjeszcze niestety nie ale do końca sezonu w temacie altka powinno być już więcej wiadomo co można wsadzić w EU. Bo w US to wiem z czego
-
Ja mam 45Ah i jest git - kup jakikolwiek chcesz - teraz każdy aku dowolnej firmy wytrzymuje max. 2 lata, czyli tyle ile ma gwarancji
To tylko akumulator - nie ma co się z tym cackać
-
Ja mam 45Ah i jest git - kup jakikolwiek chcesz - teraz każdy aku dowolnej firmy wytrzymuje max. 2 lata, czyli tyle ile ma gwarancji
To tylko akumulator - nie ma co się z tym cackaćTeraz wszystko wytrzymuje tyle co gwarancja albo dzień dłużej
Dla mnie to nie tylko, ale aż akumulator. Teoretycznie bez niego ani rusz, a tym bardziej zimą. -
Nie informowałem tu, ale ostatecznie zdecydowałem się na akumulator Bosch S4 44Ah 440A za 200PLN. Kręci super, nawet po kilku dniach bez zapalania, liczę, że posłuży ładnie
Dziękuję za uwagę -
Nie informowałem
tu, ale ostatecznie zdecydowałem się na akumulator Bosch S4 44Ah 440A za 200PLN.
Kręci super, nawet po kilku dniach bez zapalania, liczę, że posłuży ładnie
Dziękuję za uwagęJak aku się sprawuje kolego?Jakie ma klemy?Trzeba przerabiać oryginalne wąskie ze swifta?
-
co to za problem odciąć oryginalne i dać na szerokie klemy ? swiftowe i tak są wg mnie do kitu i słaby maja styk... masa często wyrabia się
-
Akumulator sprawuje się idealnie, odpala w sekundę
Pisałem już gdzieś na ten temat odpowiadając na Twój post
A klemy? Nie miałem oryginalnych, te co miałem pasowały, zresztą nie zaszkodzi kupić nowe klemy i wymienić. Koszt jest niewielki. -
co to za problem
odciąć oryginalne i dać na szerokie klemy ? swiftowe i tak są wg mnie do kitu i
słaby maja styk... masa często wyrabia sięZrobione z cienkiej blaszki dodatkowo...
Ja założyłem aku ze standardowymi klemami i klemy dałem z Norauto za całe 10 pln i po sprawie - dodatkowy plus taki, że łatwiej i taniej kupić standardowy aku 45 Ah z grubymi klemami
-
Nie wiem co wy macie z tymi klemami. Ja kupuję Vartę A15 na małych klemach i wszystko jest w porządku.
-
Nie wiem co wy
macie z tymi klemami. Ja kupuję Vartę A15 na małych klemach i wszystko jest w
porządku.A wiela ona kosztuje piniądza?