jakie felgi do swifta mk4
-
Pewnie że można tak jeździć. 4 sezony jeździłem na jednym komplecie nakrętek zarówno na felgach stalowych jak i aluminiowych i wszystko dobrze trzymało i chodziło idealnie. Autko jest na tyle lekkie i na tyle "słabe" że nic się nie stanie. Ale oczywiście zawsze można dać zarobić producentom śrubek.. Pozdrawiam.
-
Pewnie że można tak
jeździć.Ja również tak przejeździłem 5 sezonów i nic
-
Pewnie że można tak
jeździć. 4 sezony jeździłem na jednym komplecie nakrętek zarówno na felgach
stalowych jak i aluminiowych i wszystko dobrze trzymało i chodziło idealnie. Autko
jest na tyle lekkie i na tyle "słabe" że nic się nie stanie. Ale oczywiście zawsze
można dać zarobić producentom śrubek.. Pozdrawiam.Ja również tak przejeździłem 5 sezonów i nic
Dzięki chłopaki
-
To w Suzzie do alu idą stożkowe nakrętki a kuliste do stalówek? Do Suzzie mam only stalowce, ale w maździe mam alusy i stalowce zima, lecz nakrętki te same, tu stożek i tu. Wiem to na pewno, bo jeżdżę na nakrętkach od stalówek, stożkowych, nie ktytych, nie chromowanych i brzydkich jak cholera. Alu kupiłem pod koniec zeszłego lata, na ten sezon kupię piękne, kryte, chromowane nakrętki , bo maździanka zajebista jest!
-
To w Suzzie do alu
idą stożkowe nakrętki a kuliste do stalówek? Do Suzzie mam only stalowce, ale w
maździe mam alusy i stalowce zima, lecz nakrętki te same, tu stożek i tu. Wiem to na
pewno, bo jeżdżę na nakrętkach od stalówek, stożkowych, nie ktytych, nie
chromowanych i brzydkich jak cholera.w swifcie nakrętki od stalaków nie mają stożka niestety
Alu kupiłem pod koniec zeszłego lata, na ten
sezon kupię piękne, kryte, chromowane nakrętki , bo maździanka zajebista jest!ukryte wentyle z alcaru ?
-
ukryte wentyle z
alcaru ?Tzn mi o nakrętki od felg chodzi, bo mam teraz przelotowe niechromowane że jak przykręcisz koło to śruby widać...Przy alusach to paskudnie wygląda. Suzzie ma ładne chromowane kryte, choć i tak je dekle przykrywają cholera...
-
To w Suzzie do alu
idą stożkowe nakrętki a kuliste do stalówek? Do Suzzie mam only stalowce, ale w
maździe mam alusy i stalowce zima, lecz nakrętki te same, tu stożek i tu. Wiem to na
pewno, bo jeżdżę na nakrętkach od stalówek, stożkowych, nie ktytych, nie
chromowanych i brzydkich jak cholera. Alu kupiłem pod koniec zeszłego lata, na ten
sezon kupię piękne, kryte, chromowane nakrętki , bo maździanka zajebista jest!Nie podniecaj się tak
A Audi również do alu i stalówek stosuje się nakrętki ze stożkiem zgodnie z zaleceniami producenta.
Zgodzę się z Hellsinem, że żałowanie kasy na nakrętki do alusów to dziadowanie, a malowanie później odrapanych gniazd w felgach więcej wyniesie niż nakrętki, więc jakaś marna to oszczędność. -
dobra flaszka
oszczędnościTo jakie kupić? Tam jest gwint 12x1.25?
-
To jakie kupić? Tam
jest gwint 12x1.25?tak 1.25x12
Jakie kupić - jakie znajdziesz u siebie, jak nie to alle -
tak 1.25x12
Jakie kupić - jakie
znajdziesz u siebie, jak nie to alleTakie mogą być? klik
Napisane, że niby do stalówek do liany, ale stożek jest...
No i cena znośna - 2 zł brutto za sztukę + 15 zł wysyłka kurierem - całość z dostawą 47 zł
-
http://allegro.pl/nakretki-chromowane-do-felg-aluminiowych-m12-i1501901112.html - ja mam coś takiego