Zegarek S Swift
-
TEz sie
zastanawiam co to za urzadzenie miedzy radiem a cb?
Dokladnie tak samo
kombinowalem zeby chociaz w inne miejsce upchnac, ale nie ma gdzie. Miejsca malo. A
zeby wczoraj wsadzic to cb pod radio musialem wyjac ramke od radia zeby uzyskac
troche miejsca i teraz luzne jest, przy kazdym ruszaniu wyskakuje z dziury:D
Chyba najlepszy
pomysl z mocowaniem na dole konsoli tylko powiedz mi gdzie trzymasz telefon, klucze,
fajki itp.?Zakupiłem sobie podłokietnik i mam spokój z gratami turlającymi się po desce
-
Zakupiłem sobie
podłokietnik i mam spokój z gratami turlającymi się po desceA jaki podlokietnik zakupiles? Mozesz wstawic jakies foto, bo pomiedzy siedzeniami jakos wasko, radyjko poziomo wchodzilo mi na scisk
-
A jaki podlokietnik
zakupiles? Mozesz wstawic jakies foto, bo pomiedzy siedzeniami jakos wasko, radyjko
poziomo wchodzilo mi na sciskJa w moim GS-ie miałem takie coś
A wyglądało to tak:Z resztą jak podjedziesz do sklepu z akcesoriami motoryzacyjnymi gdzie są takie cuda wybierasz sobie których chcesz i sprzedawca powinien Ci go dać żebyś poszedł przymierzyć w aucie czy wchodzi między fotele. Ten mój szczerze mówiąc wyglądał tandetnie ale do jazdy był naprawde wygodny.
-
A jaki podlokietnik
zakupiles? Mozesz wstawic jakies foto, bo pomiedzy siedzeniami jakos wasko, radyjko
poziomo wchodzilo mi na sciskKupiłem dokładnie takie coś - wygląda tandetnie ale jest pojemny i wchodzi bez problemu. Na razie stoi pomiędzy fotelami na nóżkach, ale na wiosnę się przykręci do obudowy ręcznego
-
Dzieki, nie moglem sobie wyobrazic jak w takim ciasnym wnetrzu bedzie wygladal podlokietnik
-
Dzieki, nie moglem
sobie wyobrazic jak w takim ciasnym wnetrzu bedzie wygladal podlokietnikto chyba kolega nie widział ciasnego wnętrza
-
to chyba kolega nie
widział ciasnego wnętrzaco ty wiesz o ciasnym wnetrzu
http://www.joemonster.org/filmy/5707/Najmniejszy_produkowany_seryjnie_samochod
tu jest najciasniejsze nawet by podlokietnik wyzej wspomniany nie wszedl
-
Co do zegarka, wydaje mi się że chyba uda wcisnąć takie cudo do oryginalnej obudowy:
http://allegro.pl/uniwersalny-komputer-pokladowy-paliwa-rewelka-i1415581195.html
-
Co do zegarka,
wydaje mi się że chyba uda wcisnąć takie cudo do oryginalnej obudowy:
http://allegro.pl/uniwersalny-komputer-pokladowy-paliwa-rewelka-i1415581195.htmlCiężko to ładnie zamontować i raczej kupa kabelków do tego idzie...
-
Dodatkowo w swifcie jest problem z czego wziąć prędkość pojazdu, czujnik jest, ale jego wskazania są niestety kiepskawe.
-
na wcisk,
pociągniesz mocniej i wyjdzie. Ja dodatkowo musiałem trochę podciąć konsolę środkową
ze względu na moduł poduszki.
Moduł poduszki powietrznej? Tez mam niby poduszke i zadnego modulu ani puszki w tamtym miejscu nie mam
-
ja w mk5 mam puche jakaś tam od tyłu. czy to od poduszek ? ch*j wie.
-
aha, no to co innego. Grzebalem przy radiu i zauwazylem wlasnie ze tam mam pusto, wiec pewnie w mojej wersji nie bylo takiego czegos. pozdrawiam
-
aha, no to co
innego. Grzebalem przy radiu i zauwazylem wlasnie ze tam mam pusto, wiec pewnie w
mojej wersji nie bylo takiego czegos. pozdrawiamalbo już nie masz poduszek
-
myslalem wlasnie otym, kolega kupil autoi okazalo sie po czasie ze poduszki wystrzelone, bo nikt tego nie sprawdzal. w swifcie nie wiem jak zdjac ta kierownice, podobno jakis specjalny klucz potrzebny. a zresztą nie planuje jej uzywać