tłoki z charade gtti do swifta
-
Witam, troszkę siedzę na forum charade i jest spory dostęp do zakutych tłoków od wersji gtti w rozsądnych grosikach, czy owe tłoki da się wsadzić do gti? Ktoś może coś rzeźbił z nich ?
(76mm bore x 73mm stroke)
-
Witam, troszkę
siedzę na forum charade i jest spory dostęp do zakutych tłoków od wersji gtti w
rozsądnych grosikach, czy owe tłoki da się wsadzić do gti? Ktoś może coś rzeźbił z
nich ?
(76mm bore x 73mm
stroke)przeciez swift ma 74mm, zreszta po co kombinowac z innymi tlokami jak mozna dostac w polszy tloki od cultusa
-
...albo kupić JE Pistons do swifta gti.
-
...albo kupić JE
Pistons do swifta gti.taaa cr 12,5 masakra
-
chodziło mi bardziej o rozwiercenie do 76mm, tylko czy wtedy ścianka nie będzie za cienka na jakieś dmuchanko.
Czy ktoś może m powiedzieć na temat supercharger.pl ?
Maila do nich posłałem odnośnie superchargerowania swifta ale nie dostałem odpowiedzi.
SebasG jest przedstawicielem ?A gdzie dokładnie można dostać cultusowe pistonsy i czym się różnią ?
-
hmmmm chcesz odprezac silnik? to zaladaj tloki z vitary, sprawdzone, chcesz doprezac tloki z hondy d-seria 1,6 albo tloki cultusowe, popytaj sie w sklepach z gratami do japonczykow koszt ok 150/szt za nowe zamienniki.
tloki od gtti nie grzesza trwaloscia skoro silnik wymaga remontu co 60k km
swift gti cr 10:1, cultus cr 11,5:1
-
tłoki vitara 1.6 16v, czy nie ma problemu ze spasowaniem ich z korbami od gti ?
-
Nie ma - srednica swoznia takasama.
-
Gdzie mozna dostac takie tłoki z cultus-a w polsce lub cos doprezajacego
-
w Warszawie pytałem się o nie i bez problemu są do zamówienia, o cenę nie pytałem bo interesowały mnie inne tłoki.
-
...albo kupić JE
Pistons do swifta gti.Taaa... za 2500zł...
-
Taaa... za
2500zł...to kup se cultusowe i nie jęcz
-
http://www.teamswift.net/viewtopic.php?f=15&t=49872
Old turbo setup(block+forged pistons(78mm),block-guard+oil jets on engine block,cylinders are supposed to be oval.)150$CDN
Strasznie duże te tłoki, co prawda gość sprzedaje razem z blokiem.
a oil jets mam rozumieć że to natrysk oleju..., ale na co? na denko tłoka? chłodzenia jakieś ? -
to kup se cultusowe
i nie jęczPanie a gdzie ja znajdę nowe tłoki do Cultusa GTi?
-
Panie a gdzie ja
znajdę nowe tłoki do Cultusa GTi?Erdego popytaj
p.s. zrobiles wkoncu ten wydech? Ile wyszlo?