Mocowanie zwrotnicy w MK IV i V - serwis wzywa wszystkich
-
witaj w klubie entuzjastów Moto Centrum Gdańsk
swoje przygody z nimi opisałem wcześniej
jedź z awanturą, dzwoń do centrali
amorki Berva do wymiany -
Witam
Jestem po wymianie naprawde warto sprawdzić wymieniają całe teleskopy nic niepłacimy.
Pozdrawiam Darek -
Witam wszystkich!
Jestem drugim właścicielem auta. Pan z ASO zapytał czy otrzymałem pismo w tej sprawie. Jak mam je otrzymać skoro adres pierwszego kupca jest inny jak mój?
To jakaś próba oszukania klienta? Pozdrawiam!
ASO Zielona Góra -
Witam wszystkich!
Jestem drugim
właścicielem auta. Pan z ASO zapytał czy otrzymałem pismo w tej sprawie. Jak mam je
otrzymać skoro adres pierwszego kupca jest inny jak mój?
To jakaś próba
oszukania klienta? Pozdrawiam!
ASO Zielona GóraMnie też się pytali o list, ale po informacji, że jestem trzecim właścicielem dokonali zmianę danych w systemie i tyle.
Nie robili z tego powodu żadnych problemów. Powiedziałeś im, że info masz z forum a vin jest na liście ?
Umówili cię na oględziny ? -
Witam wszystkich!
Jestem drugim
właścicielem auta. Pan z ASO zapytał czy otrzymałem pismo w tej sprawie. Jak mam je
otrzymać skoro adres pierwszego kupca jest inny jak mój?
To jakaś próba
oszukania klienta? Pozdrawiam!
ASO Zielona GóraNie ma znaczenia którym jesteś właścicielem ani czy dostałeś pismo. Umów się na wizytę żeby sprawdzili amortyzatory a jak będą coś kręcić to powiedz, że rozmawiałeś z centralą Suzuki. A jeśli są nieświadomi to niech się sami dopytają w centrali.
-
Witaj, Erde!
Dzięki za szybką wiadomość!
Dopiero dziś dowiedziałem się zupełnie przypadkiem o całej akcji. Znalazłem post na forum.
Dzwoniłem do ASO, ale Pan najpierw zapytał czy otrzymałem oficjalne pismo, a później kazał mi się zgłosić osobiście jutro rano.
Zobaczymy. Można jakoś samemu rozpoznać czy będą coś u mnie wymieniać? Jutro planowałem dłuższy wyjazd... -
Witaj, Nanbu!
Dzięki za odpowiedź. Powiedziałem, że znalazłem swój numer nadwozia na felernej liście, dlatego mam się zgłosić jutro. -
można
jakoś samemu rozpoznać czy będą coś u mnie wymieniać? Jutro planowałem dłuższy
wyjazd...Przyjrzyj się jaki masz napis na amortyzatorach - chłopaki pisali już tutaj które podlegają wymianie
-
i juz po zabiegu. mam nowe kayaby. dodatkowo poprosiłem o adnotacje w książeczce gwarancyjnej o wymianie amorów ale różnicy w jeździe nie widzę zbytniej
-
i juz po zabiegu.
mam nowe kayaby.to na Kayaby wymieniają ? no proszę
-
motocentrum powiedziało mi, że oni zamawiają te które są dostępne czyli kayaby
-
motocentrum
powiedziało mi, że oni zamawiają te które są dostępne czyli kayabya jakieś inne też są ? bo ja tam z chęcią bym wziął Kayaby, chociaż znając moje szczęście to będę mieć darmową wycieczkę ...
-
mi znow powiedzieli ze wymienili na fabryczne nowe specjalnie zamawiane na akcje:) i cholera wie o jakie chodzi:D
-
motocentrum
powiedziało mi, że oni zamawiają te które są dostępne czyli kayabyPewnie ceny amorów do Swifta przez tą akcję wzrosły, skoro biorą Kayaby bo tylko one są dostępne... A może montują Magnum - to podobno wyrób Kayaby?
-
mi znow powiedzieli
ze wymienili na fabryczne nowe specjalnie zamawiane na akcje:) i cholera wie o jakie
chodzi:Dto podjedź do mnie to ci powiem jakie masz zamontowane
pozdrawiam
-
Wie ktoś może do kiedy ta akcja?
-
Przyjrzyj się jaki
masz napis na amortyzatorach - chłopaki pisali już tutaj które podlegają wymianieEwentualnie załatw sobie stare, zużyte, te które wymieniają, załóż i jedź po nowe
-
Wie ktoś może do
kiedy ta akcja?jak ja dzwoniłem swego czasu do Zabrza, to powiedzieli mi żebym przyjechał na wiosnę, więc chyba nie ma określonego terminu.
-
ale jaki jest sens czekania ?
-
ale jaki jest sens
czekania ?takie, że jak miałem czas, to mi to odradzono, żeby robić. Mówiono o zbieżności i itp.
Obecnie nie mam czasu, dodatkowo do DG czy Zabrza mam ok. 70km w jedną stronę, a za darmo robić wycieczkę, po to aby dowiedzieć się, że mam przyjechać ponownie za 2 tygodnie na wymianę amorków nie uśmiecha mi się, jak będę mieć coś do załatwienia na Śląsku to się umówię wcześniej na oględziny przy okazji.