zmiana wygladu Suzi
-
Witam. Na wstepie powiem ze jestem nowy na forum i od niedawna posiadam Suzuki Swift
Poj. 1.0 99r. uboga wersja bo nie ma prawie nic oprocz elektrycznie reg. swiatel . Co to za wersja jest ??Chcialbym troszke zmienic wyglad jej poprzez dodanie lotki na tylna szybe i listew progrowych tylko nigdzie nie moge znalesc tego. Mozecie mi pomoc
-
ja bym zaczal od zmiany kierownicy na ta od gs/gti
i zaczal dokladac wyposazenie (elektryke szyb lusterek itp)
a na koniec wzial sie za wyglad zewnetrzny
lotke jeszcze calkiem latwo dorwiesz ale nakladki na progi od gti to juz ciezko bedzie xD
calkiem ladna zuzia przypomina mi moja
edytka:
o ile sie nie myle uchwyt od gps firmy vordon -
Mam lotkę z GS-a powinna być taka sama jak w gti...
-
jesli chodzi o elektryke szyb to fajnie by bylo ale co za tym idzie wymiana boczkow. Skad wyrwac taka elektryke sa jakies juz gotowe zestawy. kierownice tez chcezmienic ale nie z suzi tylko jakas sportowa.
ja mam wersje GL -
jesli chodzi o
elektryke szyb to fajnie by bylo ale co za tym idzie wymiana boczkow. Skad wyrwac
taka elektryke sa jakies juz gotowe zestawy. kierownice tez chcezmienic ale nie z
suzi tylko jakas sportowa.
ja mam wersje GLPanie, a na allegro szukałeś ?
Jeszcze możesz uchwyty w środku zamontować, żeby się ludzie mieli czego trzymać, bo pewnie też ich nie ma oraz linkę otwierania bagażnika. -
Polakierować zderzaki, lusterka Dołożyć halogeny
Fotele od Gti
-
zmien glosniki fabryka za dobrze nie gra
foteliki od gs/gti duzo wygodniejsze i wierz mi wies kierownica z allegro ladnie nie wyglada lepiej od gs/gti zalozyc dobrze sie ja trzyma i nie sprawia wrazenie takiej gruchej jak gl
-
Uderz do kolegi Dajmosa, on sporo gratów ma teraz, m.in. lotkę
-
Szkoda roboty na takie udoskonalanie. Sprzedaj auto i dołóż 500 zł i kup sobie ten sam rocznik w najbardziej wypasionej wersji i sprawa załatwiona.
-
Szkoda roboty na
takie udoskonalanie. Sprzedaj auto i dołóż 500 zł i kup sobie ten sam rocznik w
najbardziej wypasionej wersji i sprawa załatwiona.ale teraz ma sprawdzone autko, a wiadomo na co trafi w nowym ? + koszta rejestracji...
-
jeszcze Ci się odechce..
-
jesli chodzi o
elektryke szyb to fajnie by bylo ale co za tym idzie wymiana boczkow. Skad wyrwac
taka elektryke sa jakies juz gotowe zestawy. kierownice tez chcezmienic ale nie z
suzi tylko jakas sportowa.
ja mam wersje GLboczki weźmiesz z GTi Mk III z elektryką, lotka to samo ( kolega Dajmos ma na sprzedaż ), kierownica - i tak będziesz musiał kupić nabę ...
-
Kolega Dajmos sprzedaje cały środek z elektryką koledze Jelonowi Natomiast została mi klapa z lotką no i inne graty,reszta info na privie
-
no wlasnie zwlaszcza ze nie za bardzo chce go sprzedawac auto dostalem od siostry a ona go serwisowala w suzuki i wiem co w nim bylo robione poza tym lubie dlubac sobie cos przy samochodzie wiec wieksza satysfakcja jest z tego troszke blacharka trzeba sie zajac w nim ale to po zimie juz zrobie bo ruda zaczyna wychodzic . Napewno chcialbym sobie zalozyc listwy boczne w kolorze czarnym.
felgi to oczywiscie chce tez zalozyc ale juz 14` myslalem o fotelach ale ciezko dostac fotele i wogole ciezko cos do tego samochodu dostac a szyby el. powiem szczerze to nie myslalem. glosniki seryjne sa tylko z przodu jak narazie z tylu w polce juz sa zalozone magnata
-
jeszcze Ci się
odechce.. -
Napewno
chcialbym sobie zalozyc listwy boczne w kolorze czarnym.pod kolor Panie
felgi to oczywiscie
chce tez zalozyc ale juz 14` myslalem o fotelach ale ciezko dostac fotele i wogole
ciezko cos do tego samochodu dostac a szyby el. powiem szczerze to nie myslalem.fotele - GS/GTi 200-350 zł w zależności od stanu z kanapą ... ciężko dostać coś do samochodu ? Co Ty piszesz
glosniki seryjne sa tylko z przodu jak narazie z tylu w polce juz sa zalozone
magnatajuż więcej nie psuj
-
Napewno chcialbym sobie zalozyc listwy boczne w kolorze czarnym.
Listwy czy nakładki na progi? Bo nakładki czarne z gti mk2 mam.myslalem o fotelach ale ciezko dostac fotele i wogole
Jak ciężko? Ja mam komplet z mk2 i komplet z mk3.
Szukaj na motogiełdzie -
ja biore te fotele nie ma opcji
-
zacznij update w aucie od wsadzenia zawiasu i silnika z GTi to cie bardziej uszczesliwi niz ladne naklejki i dokladeczki;]
-
jakos ten silnik ktory mam bardziej mi podchodzi jak narazie. przy tych cenach paliw akurat. a zawias jaki proponujecie??