Instrukcja do Suzuki Swift
-
Na peb.pl są
instrukcje chyba do większości aut, więc tam poszukajDo mniejszości aut....
A do Suzuki polecam tą instrukcję: http://suzukat.prokee.hu/katalogus.html
-
Oj, ale to nie to
forum... My tu mamy swifty tylko do mk5.parę osób ma Mk 6
Ja np. mam dwie instrukcje do Mk6 -
parę osób ma Mk 6
Ja np. mam dwie
instrukcje do Mk6A. No to Hellsuś wyślij mu jedną
Ma ktoś może instrukcję do mk5, bo coś mi się zdaje, że to będzie najtrudniej dostępne. Jak kupowałem, to w salonie dali instrukcję od mk4 i nic mi się nie zgadza, wszystko dotyczy poprzedniego silnika 8V. Ja mam 16V G13bb i serwisuje go trochę po omacku, intuicyjnie. Dopiero wiosną tego roku przypadkowo na tym forum dowiedziałem się że muszę regulować zawory, bo nie mam hydropopychaczy. Po 9-ciu latach posiadania suzzie! Ta moja instrukcja wcale nie użyteczna, wpienia mnie to jak cholera.
Jak ktoś może coś poradzić, to bardzo proszę o pomoc, jakieś namiary, link, czy chce sprzedać papierową, czy coś -
A. No to
Hellsuś wyślij mu jednąnie, bo ani witam, ani wypier***, takim ludziom mówimy stanowcze nie
Jak ktoś może coś
poradzić, to bardzo proszę o pomoc, jakieś namiary, link, czy chce sprzedać
papierową, czy cośspytaj Nanbu
-
nie, bo ani witam,
ani wypier***, takim ludziom mówimy stanowcze nie
No rzeczywiście, nie zauważyłem To kolejny z tych co to włażą jak im tylko coś potrzeba i mają w d... wszystko i wszystkich, kurde...
spytaj NanbuDzięki, sprubuje
Nanbu? Jesteś? Dasz rade coś zgrandzić? -
chyba zrazilismy do siebie nowego xD
stetryczale tetryki z nas
-
Ma może ktoś instrukcję do mk4 na sprzedaż lub też w formie elektronicznej ?
-
Panowie!
To nie motogiełda -
Ma może ktoś
instrukcję do mk4 na sprzedaż lub też w formie elektronicznej ?A nie możesz na allegro zobaczyć ? Chłop tam jakiś sprzedaje. Numer do siebie też podaje.
Jeden telefon i po sprawie. -
[ciach]
W mojej też szału nie ma.
Tabelę inspekcji już wrzucałem to sobie sprawdź, czy nie mamy tej samej wersji. -
[ciach]
W mojej też szału
nie ma.
Tabelę inspekcji
już wrzucałem to sobie sprawdź, czy nie mamy tej samej wersji.OK, dzięki.