Światła przeciwmgłowe w Swiftach
-
W mk3 jest razem z
włącznikiem od podgrzewania tylnej szyby są dwa w jednym pakiecie (nie da się ich
rozdzielić...Halogeny to są te z przodu,w pakiecie ma GTi i GS(bo one miały seryjnie) natomiast np GLS ma w pakiecie tylne przeciwmgielne i grzanie szyby,włącznik halogenów jest osobny. I 99 to nie jest mk3
-
ja mam jakis przełącznik, tylko nie jestem pewien czy on do przednich czy tylnych, ma dodatkowy przelacznik "off". jest on od wersji mk4/mk5
-
o mk3 to wiem dlatego napisałem to co wiem... A co do pakietu to nie wiedziałem o tym bo w sedanie GLX mam samo grzanie tylnej szyby, a w rozbitku GS miałem pakiet szyby i halo...
-
ja mam jakis
przełącznik, tylko nie jestem pewien czy on do przednich czy tylnych, ma dodatkowy
przelacznik "off". jest on od wersji mk4/mk5U Jelona sprawdzaliśmy taki dzielony(bodajże ma mk4) i nie zadziałał,musiał mieć ten pojedynczy. Te podwójne chyba są do mk5?
PeeS. Look weź se wyjmij włącznik od grzania szyby(jak masz ten pojedynczy) i podepnij,jak zadziała to już wiesz jakiego masz szukać
-
to ten od halogenów wygląda tak jak ten od podgrzewania szyby, myślałem że ak ten od wycieraczek tylnych
-
to ten od halogenów
wygląda tak jak ten od podgrzewania szyby, myślałem że ak ten od wycieraczek tylnychnajlepsza opcja to kupić włącznik podgrzewania tylnej szyby do Mk IV i zmienić podświetlenie
Wiem, bo sam tak robiłem, żeby sprawdzić przekaźnik od Nanbu ( one more thanks )P.s: Nanbu - na kawę ale już, Fetor do mnie wpada, to zabieraj się z nim
-
Włącznik do halogenów przód do MKIV i MKV wygląda identycznie jak podgrzewanie tylej szyby - jeden guzik tyle że symbol ma od świateł przeciwmgielnych (kreski skośnie na dół a nie równolegle do odwróconego D).
Włącznik do halogenów TYŁ ma dwa guziki - włącz oraz wyłącz na osobnym. Poszukaj gdzieś na forum powinien być mój manual z podłączania halogenów i tam chyba też było foto włącznika.
-
Włącznik do
halogenów przód do MKIV i MKV wygląda identycznie jak podgrzewanie tylej szyby -
jeden guzik tyle że symbol ma od świateł przeciwmgielnych (kreski skośnie na dół a
nie równolegle do odwróconego D).
Włącznik do
halogenów TYŁ ma dwa guziki - włącz oraz wyłącz na osobnym. Poszukaj gdzieś na forum
powinien być mój manual z podłączania halogenów i tam chyba też było foto włącznika.Nanbu wrzucał ori włącznik i nie jest taki jak tylnej szyby
-
Hellsin sam dawałem manual jak podłączyć przekaźnik i miałem oryginalny włącznik - poza rysunkiem oraz kolorem złączki z tyłu to włącznik jest w 99% identyczny jak ogrzewanie tylnej szyby - mowa o halogenach przód z MK4 i MK5 !!!
-
Hellsin sam dawałem
manual jak podłączyć przekaźnik i miałem oryginalny włącznik - poza rysunkiem oraz
kolorem złączki z tyłu to włącznik jest w 99% identyczny jak ogrzewanie tylnej szyby- mowa o halogenach przód z MK4 i MK5 !!!
a widzisz, to nie jest taki sam
-
Ok dzieki za informacje moze ktos posiada wlacznik do halogenow na zbyciu z rozbitka, anglika albo cos w tym stylu
-
Ok dzieki za
informacje moze ktos posiada wlacznik do halogenow na zbyciu z rozbitka, anglika
albo cos w tym styluPo pierwsze, giełda jest w innym miejscu i tam dajemy ogłoszenia kupię/sprzedam.
Włącznik prędzej czy później dostaniesz u kogoś z allegro, ale trzeba zadać sobie trochę trudu i dzwonić po ludziach ze swiftami na części.
Jak tak zrobiłem i jak widać (wcześniej podany wątek) metoda sprawdziła się.
Druga opcja: kup w ASO ale 260PLN sobie przygotujPo drugie, po co zakładasz kolejny wątek ??
Tutaj jest wszystko opisane wraz z załączonymi zdjęciami! -
Przeciwmgielne już dotarły
przycisk też jest teraz tylko przekaźnik i nic tylko montować
-
przycisk też jest
z jakiej wersji ?
-
mk IV mk V taki jak trzeba
Fota później -
No i jest
A jak wygląda przed włożeniem to kiedyś nanbu w temacie o halogenach wstawiał -
No i jest
A jak wygląda przed
włożeniem to kiedyś nanbu w temacie o halogenach wstawiałto jest oryginał ? bo nie wiem czy Nanbu nie pokazywał innego ...
-
to jest oryginał ?
bo nie wiem czy Nanbu nie pokazywał innego ...
Ten od Nanbu ma inny rysuneczek (bardziej koślawy )Użyj opcji SZUKAJ
Nie no nie mogę tak mówić bo "za krótko jestem na forum"
http://zlosniki.pl/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=796328#Post796333 -
Ten od Nanbu ma
inny rysuneczek (bardziej koślawy )
Użyj opcji SZUKAJwim, bardziej chodziło mi o to kaj Ty ten oryginał wyrwał panocku
-
wim, bardziej
chodziło mi o to kaj Ty ten oryginał wyrwał panockuhttp://allegro.pl/suzuki-swift-wlaczniki-1990-1996-zobacz-i1238594057.html