Światła przeciwmgłowe w Swiftach
-
-
Te wtyczki będą plug&play. Jak nie wierzysz to zajrzyj pod maskę i obczaj kostki na instalacji. Japońce i Koreańczyki mają takie wtyki
-
Te wtyczki będą plug&play. Jak nie wierzysz to zajrzyj pod maskę i obczaj kostki na instalacji. Japońce i Koreańczyki mają takie wtyki
Bardziej mi chodziło o kwestie wielkości, nie kształtu pewny nie jestem ale już dziś sprawdzę
-
Zdjęcie wtyczek trochę nie ostre niestety
Po lewej WESEMowskie, po prawej oryginały (jakby ktoś chciał to pewno wepchałbym do gniazd)Nanbu dziękuję za przekaźnik
A halogeny trafią na miejsce jak zaizoluje taśmą przewody przy nowych wtyczkach i jak uda mi się je wepchnąć do gniazdek bo na razie jest z tym problem
-
Piękna relacja
Cieszę się, że przekaźnik działa. Teraz mam trochę Pony w Swifcie hehe
Przydałoby się teraz zebrać to w całość i wrzucić do wątku o halogenach na technicznym.
-
Gotowe
Tylko mi tu nie spamić :zly: -
mam swifta z roku 94 i te pytanie gdzie można dostać halogeny ori bo mi się jeden rozwalił
-
mam do sprzedania kpl ze zderzakiem za 2 stówki ew jak Ci strzelił lewy to też mam,z prawego mam dobrą szybkę
-
mam do sprzedania
kpl ze zderzakiem za 2 stówki ew jak Ci strzelił lewy to też mam,z prawego mam dobrą
szybkęwszedzie widzisz okazje sprzedawaj sprzedawaj
-
Panowie; krótkie pytanie: pasują halogeny przednie ze swifta mk2 do justy mk2?
-
na mocowania oczywiscie pasują, ale nie wiem jak z elektryką, bo tam gdzie w swifcie mk2/3 jest włącznik przednich halogenów w justy mam włącznik do tylnych
-
Powinny pasować... Mam do sprzedania zderzak z halo i włącznikiem z mk3 (grzanie tylnej szyby i wł halo) za 180zł... Zderzak trochę poturbowany i poklejony pod tablicą ( po pomalowaniu będzie cacy...
-
Włącznik mam z SS mk2. Elektryka w justy jest podprowadzona pod światełka z tego co widziałem.
-
Witam wszystkich. Wiem, że tematy były już walcowane, ale nie doczytałem się nigdzie jednej rzeczy. Chodzi mi o to, czy kiedy zakładam te dwie rzeczy podpinając się pod seryjną wiązkę, to czy trzeba gdzieś wsadzić bezpieczniki. Wszystkie elementy są sprawne, ponieważ wcześniej miałem to podpięte po swojemu i wszystko działało. Z góry dzięki za pomoc.
-
Witam wszystkich.
Wiem, że tematy były już walcowane, ale nie doczytałem się nigdzie jednej rzeczy.
Chodzi mi o to, czy kiedy zakładam te dwie rzeczy podpinając się pod seryjną wiązkę,
to czy trzeba gdzieś wsadzić bezpieczniki.nie to ma bezpiecznik wspólny razem z tylnym przeciwmgielnym ( przynajmniej w Mk IV, ale pewnie w reszcie Mk jest tak samo ), jedyne co trzeba mieć to włącznik i przekaźnik.
Co do szyb - to nie jest temat od tego pytaj Dajmosa, on robił przekładkę -
Co do szyb - to nie
jest temat od tego pytaj Dajmosa, on robił przekładkęDajmos się nie wpinał w seryjną wiązkę
-
Gotowe
Tylko mi tu nie
spamić :zly:Jeszcze tylko fota dla potomnych, jak wygląda wtyczka przekaźnika. W sumie to jedyna taka w tej plątaninie kabli.
-
Witam.
Mam pytanie odnośnie wtyczki do halogenów, mam GLS'a mk3 i jak przeczytałem ten temat to nadal nie mogę dojść do wniosku jaki jest sam guzik oraz wtyczka? Czy mógłby ktoś podesłać zdjęcia wtyczki lub powiedzieć jaki ma kolor oraz ilo jest pinowa oraz jak wygląda przełącznik halogenów do mk3 (nie mam obok podgrzewania szyby tylko tam po lewo czy prawo kierownicy, osobny jak w mk4)? -
Potrzebujesz:
- halogenów
- włącznika halogenów
- przekaźnika halogenów
Samo podłączenie halogenów i ich przymocowanie to robota na max. 10 minut. Podłączenie włącznika na jakąś minutę, a wsadzenie przekaźnika może być ciut trudniejsze jeśli okaże się nie pasujący.
-
Gdybyś mógł mi jeszcze powiedzieć co to jest ten przekaźnik halogenów i ew podesłać jakąś fotke jak to wygląda bo pierwsze słysze o tym