Swift GTI przekładka silnika
-
a pałąki z przodu
co filcem obłożyćw szmatki zawinąć
albo całość ściemnić na 50% będzie fajnie wyglądało -
zegary już złożone. Już się nie kręci jak wirówka.
-
zimny silnik
-
wiem, olej, panewki, ... Ale raz i tylko na chwilę Weekend cały zasrany nawet bardziej niż zasrany ale może znajdę chwilkę aby coś nagrać
-
wiem, olej,
panewki, ... Ale raz i tylko na chwilęe tam nie słuchaj ludzi, jak dobry olej to się nic nie stanie od takiego małego przegazowania
co do mini spota po zachodniej części poznania to jak najbardziej. w sumie to w inne rejony dalej bym się nie zapędzał swiftem bo od maja nie ma przeglądu (bez sensu robić jak stoi cały czas w garażu niejeżdzony). Przynajmniej troszkę pajęczyny z wydechu przedmuchami .
Pisz tylko gdzie i kiedy -
Wiem że było to już pewnie z miliard razy ale
czy 15" 6,5 szeroka ET 35 z oponą 195/50 R15 mieści się w eSeSa? Nie obciera? -
et 40 i 195\50 obcierało przy 6.5"
więc na et35 tym bardziej. 185\55 to odpowiednia opona jeśli chodzi o r15
-
ma ktoś zdjęcie jak to wygląda
-
u mnie 195\50 r15 et40 felga 6.5"
http://zlosniki.pl/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=981266&page=5
zawias vogtland -40mm
-
plastekk a jakbyś miał teoretycznie jeszcze szerzej o 5mm (0,5cm) felgę to co wtedyy? hmm da rade czy nie? Jak Ci się wogóle jeździ na takiej konfiguracji z tą sprężyną?
-
z tyłu? szerzej sie nie da , bo i tak ranty miałem podgięte gumowym młotkiem i tam jest wszystko na milimetry. Przód nie obciera , tam było ok nawet w 5 osób , jedynie na jakiś falach na ulicy jak wpadałem w zakręt koło 100 a w nim jakaś fala czy nierówność. Obecnie mam wszedzie 185\55 i jest ok.
jak ma być 195 to radzę profil 45. Problem nie powinnien występować. Ale bedzie tak twardo że treszczące plastiki doprowadzą Cie do szału
co do serii to nie mam porównania , latalem wtedy mega rekreacyjnie i nie pamietam nawet odczuć wiem że jamexy zachowują sie bardzo podobnie do vogtladów - tyle mogę napisac.
-
U mnie mam seryjne Fondmetale 14" ET 38 i przy oponach 185/55R14 z jednej strony na tylnej osi obciera od wewnątrz, ale mam dodatkowe nadkole i tu może być przyczyna.
U Ciebie jak dasz ET 35, czyli większy offset na zewnątrz to będzie pewnie tarło o rant błotnika tylnego
-
jak ma być 195 to
radzę profil 45. Problem nie powinnien występować. Ale bedzie tak twardo że
treszczące plastiki doprowadzą Cie do szałunic nie trzeszczy na 195/45
U mnie mam seryjne
Fondmetale 14" ET 38 i przy oponach 185/55R14 z jednej strony na tylnej osi obciera
od wewnątrz, ale mam dodatkowe nadkole i tu może być przyczyna.u mnie nic nie tarło na Jamex-ach -40mm felgi 6x14 i opony 185/55 ET tak samo 38
-
U mnie przy jamexach -40 mm, felga 6x14 calowa,opona 185/55 z jakimś chorym ET, bodajże 13, obciera z przodu o plastikowe nadkole przy bardzo mocnym dobiciu
-
Opony sa. Szukam felg
-
dobre gumiaki
profil 45? -
Yokohama PARADA Spec-2 195/50R15
Szukam felg 15x6,5J ET 38 i więcej. Ciężko coś ładnego znaleźć, a jak już znajdę to z Czech i niedostępne -
Yokohama PARADA
Spec-2 195/50R15
Szukam felg 15x6,5J
ET 38 i więcej.Uuuu, rozmiar kiepski. Nie lepiej było dać 195/45 R15 ? Średnica i masa koła większa, średnio wygląda i może przycierać.
-
jak masz grosz to kupuj zagramanica, jak nie to zostaje ci szukać na allegro coś.
jak chcesz to sprzedam Ci moje Oz superturismo r15 et40 7J
-
A co masz na myśli mówiąc zagranica? Za twoje ile $$?