Swift GTI przekładka silnika
-
Na pewno nie
-
No i działamy dalej. Dziś pierwszy większy test i jest całkiem całkiem. Kirunki odwrotnie, mignięcie długimi i długie na stałe odwrotnie, i brak postoju z tyłu. Reszta działa, jeszcze tylko przeciwmgielnych nie sprawdzałem.
Mam pytanie czy jak zostawiacie samochód na postojówkach to zostają zapalone zegary?
-
Tak, zegary zostają podświetlone razem z postojówkami
-
a już myślałem że będę musiał kombinować UFFF
i tak już chyba 10 15A bezpieczników spaliłem robiąc instalację -
Świeci się razem, ale widzę że tobie też żarówka nie świeci od 5 tys. obrotów w górę
-
nie świeci nie świeci, ale myślę że to jeszcze zrobimy :]
-
Świeci się razem,
ale widzę że tobie też żarówka nie świeci od 5 tys. obrotów w góręWymień żarówkę i po problemie
-
Oczywiście że wymienię i nie wiem czy zwykłą czy jakąś diodę Ciągle się nad tym zastanawiam
-
nie kumam siebie i ludzi pchajacych hajs w te toczydelka.
-
Bo te toczydełka mają DUSZĘ, a nie tak jak nowsze samochody. A po drugie nowe auta są beznadziejne
-
... i ważą od 2 ton wzwyż.
-
jedno cieszy mnie w tym samochodzie bardzo! pomimo tego że mam zdemontowany zbiornik to wskazówka jest prawie na max
-
I życzę Ci tego za każdym razem jak będziesz wsiadał do auta
-
nie kumam siebie i
ludzi pchajacych hajs w te toczydelka.Podpuszczasz, czy tak na serio?
-
jest jeden czujny. in plus.
a no pomalutku sie zbroje. -
jest jeden czujny.
in plus.
a no pomalutku sie
zbroje.Zbrojąc się możesz wygrasz bitwę, ale nie wygrasz wojny
-
pare pojezdzawek tez odhacze, co sie martwisz.
-
Panowie! Odjeżdżamy od tematu
-
Niedzielna praca w gówno się obraca i tak mam prawię całą instalację i dopasowaną deskę. Jeszcze kilka poprawek i flokowanie.
-
Niedzielna praca w
gówno się obraca i tak mam prawię całą instalację i dopasowaną deskę. Jeszcze kilka
poprawek i flokowanie.Weź nie strasz z tą niedzielną pracą, bo ja przy swoim głównie w niedziele dłubię
Fajnie idzie robota, teraz będzie szybciej jak wnętrze złożysz