lekkie kolo pasowe na wale
-
Witam!
dorabial ktos kiedys kolo pasowe z aluminium? wie ktos gdzie mozna takie dorobic?
-
I tu Ci odpowiem, bo dorabialem ale w zachodniopomorskim, zwykly tokarz i stare na wzor i powinien sobie poradzic.
-
I tu Ci odpowiem,
bo dorabialem ale w zachodniopomorskim, zwykly tokarz i stare na i powinien
sobie poradzic.a pamiętasz gdzie dokładniej ?
czy takie koło zrobi każdy lepiej ogarniający tokarz ? -
a pamiętasz gdzie
dokładniej ?
czy takie koło
zrobi każdy lepiej ogarniający tokarz ?Ktoś od nas miał takie coś - czasem nie Fetorman?
-
Ktoś od nas miał
takie coś - czasem nie Fetorman?Taaa, Fetor dorabiał takie
-
ciekawe ile za taka przyjemnosc;]
-
Taaa, Fetor
dorabiał takienie inaczej
-
efekt? koszt? mozliwość rozsypania sie dosć duza?:>
-
efekt? koszt?
mozliwość rozsypania sie dosć duza?:efekt axe
bajeranckie koleczko, przyrostu koni nie zaobserwowano
-
a momentu sie nie pozbyles przy tym zabiegu?
-
a momentu sie nie
pozbyles przy tym zabiegu?a czemu mialbym?
-
ja odchudzam wszystko co wiruje ile sie tylko da, walki do tego jakies specjalnie momentowe nie sa, a mimo wszystko nie powiedzialbym ze brakuje mi momentu albo zebym musial jakos redukowac na niskich obrotach. moje zdanie jest takie - ODCHUDZAĆ WSZYSTKO CO SIĘ KRĘCI ILE SIE TYLKO DA! a efekt bedzie taki ze autko bedzie przyspieszac z kazdych obrotow duzo chetniej.
-
nie wiem mam wrazenie ze poprzez odchudzanie czesci "wirujacych" tracimy na elastycznosci troche, ale od czego jest skrzynia:D
-
tez mam takie kolko najwiekszym plusem jest to zeby zrobic cokolwiek przy rozrzadzie nie trzeba odkrecac silnika od lapy ogolnie to mam lekkie kolo pasowe, zamachowe i drazone walki rozrzadu na przepustnicy z nysy itd. to nawet zwazo sie toto wkrecalo
-
tez mam takie kolko
najwiekszym plusem jest to zeby zrobic cokolwiek przy rozrzadzie nie trzeba
odkrecac silnika od lapy ....i dlatego sobie takie kolko zrobilem
-
tez mam takie
najwiekszym plusem jest to zeby zrobic cokolwiek przy nie trzeba
odkrecac silnika od lapyDOKLadnie