[GTi Mk3] Zawieszenie: gleba a twardość.
-
Witam jak pewnie wieksozsc sie zorientowała sprzedaje mojego granatowego Swifta jesli mi sie uda, chciałbym zacząć robić coś przy moim sedanie i mam pytanie, jeśłi chodzi o sprężyny obniżające do tego auta, szukałem troche i ciężko cokolwiek znalejść mam coś tkaiego które niby pasują http://www.agauto.sk/pl/detail/spryny-obniajce-suzuki-3958.html ale czy to dobre??. Chyba że ktoś z szanownych forumowiczów ma jakieś namiary na firmy które posiadają takie zawieszenia do sedanów, byłybym wdzięczny za [pdanie namiarów, pozdrawiam!
-
serio nikt nic nie wie ??
-
Ja na pewno nie wiem. Nawet nie wiem co mam wsadzone w swoim I sam się zastanawiam co bym musiał wsadzić, żeby swift tak siedział jak teraz ;p
-
Ja na pewno nie
wiem. Nawet nie wiem co mam wsadzone w swoim I sam się zastanawiam co bym musiał
wsadzić, żeby swift tak siedział jak teraz ;pDasz radę jakoś sprawdzić co to masz za zawias ? Założyłem H&R i słabo usiadł ;/
-
Spróbuję coś zobaczyć. Sporo tam brudu bo nowe to nie jest więc nic nie obiecuję. Da radę to sprawdzić przez ściągnięcie koła, czy trzeba pod samochód wejść?
-
serio nikt nic nie
wie ??Prawdopodobnie w sedanie tylne sprężyny obniżające to rzeźba na zamówienie, bo wszystkie komplety sprężyn obniżających są do hatchbacków. Przód jeszcze podejdzie, ale tylne do sedana nawet w serii się różnią od serii w hatchu
-
Jak nie znajdziesz gotowych to TU Ci dorobia.
Bardzo pozytywnie kiedys nasz accent to odczul . -
Indii sprawdzałem co nie co ale raczej ciężko w moich warunkach coś sprawdzić. Ściągnąłem tylne koło i wypatrzyłem tylko, że amorek jest czarny a sprężyny czerwone Ze sprężyn schodzi już farba więc się nie doczytam z czego są. Na amorku była naklejka z numerami (41800-72050, 95 1023), nic więcej.