[SS mkV simon2312] czyli małe modyfikacje i przygotowania do zlotu
-
Ja uszczelkę mam,
ale za diabła nie mogę znaleźć małych uszczelek pod śruby pokrywy. Pewnie dopasuję
od czegoś innego.
(zaraz m@rek nas
pogoni)Dostaniesz je w ASO, nie kosztują majątku.
Przeszukaj forum, bo kiedyś ktoś napisał od czego dobrał inne. -
nie da rady przy
14 wchodzi 2,5 palca, czyli jakieś 4 cmNo ale to na pewno lepiej będzie wyglądać na 14 niż na 13
-
stać go na
to stać go na opony... a może myślał, że kupi dębice na zimęNie no, stać go spokojnie - tylko jak pomyślę, że za jedną oponę do tego czołgu można kupić Swifta mk3 jeszcze nadającego się do jazdy to włosy mi się jeżą na głowie...
-
Nie porównujmy kasy
w swifta i Q7, za 1500 to on nawet miesiąca nie przejeździTak napisałem, że kilkaset zł to nie kasa, a mnie ciężko uzgrzytać stówkę na wahacz... Dwie opony też przydałoby się zmienić już
-
No ale to na pewno
lepiej będzie wyglądać na 14 niż na 13Jakoś na tej zimowej 13" szału nie robi - spodziewałem się, że klęknie więcej, ale może faktycznie jak założysz większe koło to inaczej się zaprezentuje. A jak z twardością zawiechy teraz?
A co do regeneracji wahacza przedniego za pomocą kompletu tulei to za 160 zł miałbyś cały nowy wahacz Yamato z Intercarsu (byłby wtedy nowy sworzeń)...
-
Jakoś na tej
zimowej 13" szału nie robi - spodziewałem się, że klęknie więcej, ale może
faktycznie jak założysz większe to inaczej się zaprezentuje. A jak z twardością
zawiechy teraz?No twardszy i to dużo
A co do
wahacza przedniego za pomocą kompletu tulei to za 160 zł miałbyś cały nowy wahacz
Yamato z Intercarsu (byłby wtedy nowy sworzeń)...Wahacz mam dobry
-
No twardszy i to
dużoto coś miałeś kulawy ten zawias w swifcie
U mnie dużo twardszy się nie zrobił ... trochę może jest sztywniej ... no i na duuuużych dziurach czasem robi się nerwowy ( tylko że u mnie siedzi to dodatkowo na 185/55R14 ) -
A co do regeneracji
przedniego za pomocą kompletu tulei to za 160 zł miałbyś cały nowy wahacz
Yamato z Intercarsu (byłby wtedy nowy sworzeń)...za 175 zł to można dostać znacznie lepszego Blueprinta, a Yamato kiedyś kupowałem do litrówki za 95 zł za sztukę. Dlatego lepiej pojeździć po sklepach z czesciami a nie kupować w IC, gdzie szary człowiek zabuli sporo więcej
-
mam dobry
Chodziło mi o to, że w regeneracji starego wahacza zmieściłbyś się kupując cały nowy w miarę markowy
P.S. Słyszeliście o wahaczach niemieckiej firmy Neckermann? Warte to coś?
-
Tutaj już na aluskach, co prawda na 13 ale prezentuje się o wiele lepiej
-
Tutaj już na
aluskach, co prawda na 13 ale prezentuje się o wiele lepiejzderzaki pod kolor trzeba by prysnąć
-
zderzaki pod kolor
trzeba by prysnąćPrzydało by się tak samo takie małe wypraweczki, ale to jak będzie kasa. Do zlotu chyba jedynie zdążę alusy kupić inne i raczej nic więcej
-
Przydało by się
tak samo takie małe wypraweczki,a nie zapraweczki a może o co innego chodzi
ale to jak będzie kasa. Do zlotu chyba jedynie
zdążę alusy kupić inne i raczej nic więcejto zostaw alusy w spokoju ... bez sensu wydana kasa skoro masz te ... rób co masz robić dalej z autem ... alusy zostaw, bo ciągnie to za sobą nowe opony, a 185/55R14 kosztuje najmniej 200 zł opona ... już o 185/50R14 nie wspomnę ... no chyba że kupujesz używki ...
-
a nie zapraweczki
a może o co innego chodziWyprawki chciałem zrobić bo tutaj coś małe porysane tam też, ogólnie chciałem zrobić otwieranie bagażnika na pilota i zaszpachlować zamek, no i co za tym się wiąże zaraz malowanie. Od razu bym malnął zderzaki i inne pierdołki
to zostaw alusy w
... bez sensu wydana kasa skoro masz te ... rób co masz robić dalej z
... alusy zostaw, bo ciągnie to za sobą nowe , a 185/55R14 kosztuje najmniej
200 zł ... już o 185/50R14 nie wspomnę ... no chyba że kupujesz używki ...zobaczymy
-
chciałem
zrobić bo tutaj coś małe porysane tam też, ogólnie chciałem zrobić otwieranie
na pilota i zaszpachlować zamek, no i co za tym się wiąże zaraz malowanie.
Od razu bym malnął i inne pierdołkino i jeszcze lotkę na klapę tylną i będzie ok
-
no i jeszcze lotkę
na klapę tylną i będzie ok- sponsor w bagażniku
-
- sponsor w
bagażniku
może być płci drugiej
- sponsor w
-
może być płci
drugiejwierzysz w to
-