Zaworek PCV
-
Witam czy ktoś wymieniał już zaworek PCV (odpowietrzania wału korbowego)z zastosowaniem zamienników od matiza lub tiko ,jak to się sprawuje ,i czy wiele wemaga przeróbek.
-
Witam czy ktoś
wymieniał już zaworek PCV (odpowietrzania wału korbowego)z zastosowaniem zamienników
od matiza lub tiko ,jak to się sprawuje ,i czy wiele wemaga przeróbek.LOL - chyba zostales nowym ulubiencem moderatorow
-
Witam czy ktoś
wymieniał już zaworek PCV (odpowietrzania wału korbowego)z zastosowaniem zamienników
od matiza lub tiko ,jak to się sprawuje ,i czy wiele wemaga przeróbek.Kolega ma rację! "Szukaj"
-
Witam czy ktoś
od matiza lub tiko ,jak to się sprawuje ,i czy wiele wemaga przeróbek.Ja jakiś czas temu kombinowałem z zaworkiem od tico i jest trochę rzeźbienia z tym bo ten zawór z tico jest ze dwa razy większy.
W końcu po jakimś roku jazdy z tym patentem wywaliłem to dziadostwo, zaślepiłem dziurę po zaworku i dałem nowy przewód odmy bez rozwidlenia na zaworek i auto śmiga jak złe.Jeśli nie jesteś z Greenpeace to zrób po mojemu
-
Ja też zaślepiłem zaworek - koniec z wysokimi obrotami na biegu jałowym. Auto śmiga jak głupie
-
Ja też zaślepiłem
zaworek - koniec z wysokimi obrotami na biegu jałowym. Auto śmiga jak głupieNo właśnie o tym pisałem w poprzednim poście - rzeźbiłem w gó...e parę miesięcy a i tak najlepszym wyjściem okazało się zaślepienie zaworka