jakie są koszty czesci zamiennych do GTI
-
Witam wszystkich automaniakow:)jezdziłem swistakiem 1.0 dwa lata i wiernie mi sluzył az wkoncu musialem go sprzedac z powodu wyjazdu za granice Teraz wracam i mam okazje kupic swistaczka ale gti Wiem ,ze do 1.0 czesci typu rozrzad, tarcze, klocki to groszowa sprawa, a jak to wygląda cenowo w przypadku tego modelu?? i ile taki gti spali benzynki przy normalnej jezdzie bo napewno nie 5 literkow jak moj poprzedni maluszek:)na co zwrocic szczegolną uwage przy kupnie tego auta?? za odpowiedzi z gory dziękuje Pozdrawiam wszystkich fanow marki suzuki
-
nie wiem jak do 1.0 ale do gti części eksploatacyjne nie są jakoś specjalnie droższe, przynajmniej ja nie zauważyłem. Drogie są nietypowe rzeczy jak szklanki. Zawory tłoki chociaż nie wydaje mi się żeby były droższe niż np do hondy czy innych japończyków. Przy zakupie zwróc uwagę na rdze. Skrzynie biegów czy silnik nie jest drutem przywiązany, czy trzyma obroty czy się wkreca do odcinki bez bólu itp . Pozdro!
-
Spalanie przy normalnej jeździe 6-8l, zależy od nogi, ale po zakupie to z 10 licz, bo frajda taka, że nie będziesz "normalnie" jeździć Ale te 10l to już max... Tak realnie to koło 7 trzeba liczyć, jakieś 8 nie całe...
-
zerknij na podłogę i podźgaj troche śrubokretem czy nie topi się w rdzy, chyba że masz możliwość, chęci i umiejętności na samodzielne spawanie starsze egzemplarze lubią mieć progi podjedzone przez rdze.
-
Zawieszenie zdrowo sie trzymało , duzo rudej było pod progami w miejscu lewarka w gti widze ,ze jest podobnie a plastiki tez tak wszystkie w srodku latają??????????
-
Zawieszenie zdrowo
sie trzymało , duzo rudej było pod progami w miejscu lewarka w gti widze ,ze jest
podobnie a plastiki tez tak wszystkie w srodku latają??????????jak są dobrze dokręcone to nie