Nakrętka przegubu swift 1.3 96
-
Witam. Wie ktoś czy jest jakis zamiennik z innej marki? Nie moge dostać nigdzie tej nakrętki.
-
Witam. Wie ktoś czy jest
jakis zamiennik z innej marki? Nie moge dostać nigdzie tej nakrętki.Ale chodzi o nakrętke co trzyma przegub w piaście? Pasuje od PF126p (nakrętka tylniej piasty).
-
Witam. Wie ktoś czy jest
jakis zamiennik z innej marki? Nie moge dostać nigdzie tej nakrętki.Tak bardzo żal jest Tobie wydać 22PLN w ASO ?
-
Tak bardzo żal jest Tobie
wydać 22PLN w ASO ?naucz sie czytać...
gdybym wiedzial gdzie kupic oryginał, to bym to zrobil, bo nie jest mi zal, tylko bylem w kilku sklepach w okolicy i nie mogą mi tego sciągnąc
-
naucz sie czytać...
gdybym wiedzial gdzie kupic
oryginał, to bym to zrobil, bo nie jest mi zal, tylko bylem w kilku sklepach w okolicy i nie
mogą mi tego sciągnącNaucz się myśleć. Logika podpowiada, że oryginalne części sprzedaje ASO.
Skoro nie masz ASO w okolicy to wystarczy do najbliższego zadzwonić, wyślą to co trzeba.
-
naucz sie czytać...
gdybym wiedzial gdzie kupic
oryginał, to bym to zrobil, bo nie jest mi zal, tylko bylem w kilku sklepach w okolicy i nie
mogą mi tego sciągnącMOZE NIE ZAUWAZYLES TO TROCHE POWIEKSZE:
nakretka od malucha pasuje!!
-
Fajnie sie tu dzieje. Znowu, jak juz kiedyś zauważyłem, robi się problem tam, gdzie go niema
-
Dzieki za rade tym którzy jej udzielili.
A co to pisania nie na temat, to szkoda mojego i pozostałych osób czasu na czytanie takich odpowiedzi. Jezeli ktoś nie potrafi odpowiedzieć na proste pytanie, to niech sie wstrzyma od durnej odpowiedzi atakującej pytającego, nikt nie prosi o pomoc po to, by dostać głupkowate komentarze z palca wyssane.
Juz znalazłem zamiennik, nie od malucha(ale dzięki za rade) 2.20zl sztuka, to nie 22zl ;p gdybym nie mial innej mozliwosci, to pewnie że bym zaplacił te 22PLN w ASO, ale sokoro mozna cos kupic za 1/10 ceny to niemądrze byłoby wyrzucać pieniądze w błoto.Temat uważam za zamknięty.
-
Juz znalazłem zamiennik, nie
od malucha(ale dzięki za rade) 2.20zl sztuka, to nie 22zl ;p gdybym nie mial innej mozliwosci,
to pewnie że bym zaplacił te 22PLN w ASO, ale sokoro mozna cos kupic za 1/10 ceny to niemądrze
byłoby wyrzucać pieniądze w błoto.
Temat uważam za zamknięty.Tylko czy ta nakrętka za 2,2 zł będzie odpowiednia. Wrzuć jej fotkę po zakupie, a przed montażem jeśli możesz