jakie opony polecacie??
-
jakie opony polecacie??
ktora firme wybrac??obecnie byla debica ale wypadla zle -
?
-
ja mam Fulda Energocontroll albo coś takiego. Świetna oponka.
-
zgadzam sie z kolega ja tez wlasnie fuldy do swistaka mojego zalozylem
biez bo sa w miare tanie a bardzo dobre
a passio to na smietnik wywal i nawet tego nie kladz na felgi
-
a passio to na smietnik wywal
i nawet tego nie kladz na felgiDębicy bym nikomu żadnej nie polecił ani na lato ani na zimę, czuć słaby stosunek jakości do ceny jak się na nich jeździ. Ja obecnie posiadam Continentale Conact EP czy jakoś tak. Póki co jeździ mi się na nich OK na wodzie trochę uślizgu tylko mają przy agresywnych startach.
-
interesuja mnie opony do 300 zl
ma ktos nankangi lub michelin?
o fuldzie pomysle.... -
Ja polecam opony firmy kumho. Made in U.S.A Opony są jak dla mnie bardzo dobre.
-
do 300 to tylko 2 oponki kupisz
w tej chwili fuldy w internecie stoja 126 zl za oponke sam juz zamowilem do mojego swistaka bo wstyd jezdzic na tym co ja mam xD
-
do 300 za sztuke
-
do 300 za sztuke
ale jaki rozmiar Cie interesuje ?
Jak 14 cali wzwyż to mogę polecić świetne oponki firmy Uniroyal, typ Rainsport 2.
Kosztują coś w granicach 250 zł za sztukę, oczywiście na felgę 14 cali.
Generalnie to na deszcz lepszych opon jeszcze nie miałem, a i na suchej na wierzchni nie są złe.
Toyo T1R na czternastki lub większe też są dobre i można dostać je do 300 zł za sztukę.
Oczywiście na mokrym już takie dobre jak Uniroyale nie są. -
tez mam uniroyale ogolnie jezdzi sie dosc dobrze jedyna wada sa dosc miekkie i po jednym sezonie widac spory ubytek bierznika chociaz lekko niemaja.
-
Ale Rainsport 1 czy 2, bo tu jest zasadnicza różnica - 1 jest fantastyczna na mokrej nawierzchni, ale juz dosyc mocno srednia na suchym. W 2 zostało to poprawione
-
niewiem musial bym zejsc i zobaczyc a mi sie niechce
-
Ja podobnie jak koledzy wyżej polecam Fuldy model Ecocontrol, przystępne cenowo i do normalnej jazdy sprawdzają się świetnie, dobre trzymanie zarówno na suchej jak i na mokrej nawierzchni, są również w miare ciche (ale w swifcie gdzie wszystko skrzypi i trzeszczy to chyba nie robi dużej różnicy). Jak ktoś czasem lubi ostrzej pojeździć to też nie będzie zawiedziony. Pozdro
-
Rok temu kupilem Fulde Ecocontrol i jestem z niej bardzo zadowolony. Polecilem je koledze z pracy (tez Swiftem jezdzil) i byl z nich rowniez zadowolony dopoki samochodu nie sprzedal.
W relacji cena/jakosc = bardzo dobre. -
Ja polecam opony firmy kumho.
Made in U.S.A Opony są jak dla mnie bardzo dobre.Koreańskie opony z USA? Świat się kończy...
-
Sie składa, że montuje opony... Kumho to badziew totalny... Fulda jest dobra przeważnie w reklamach, ogólnie jest średnia. Dobre opony to Continental, Dunlop, GoodYear, Bridgstone, później Yokohama, Uniroyal, Kleber, Fulda. Weź sobie dziewczyno wejdź na www.ceneo.pl, wpisz rozmiar opon i poczytaj opinie o konkretnych markach które Ci wyrzuci. Ja do suzzie polecam Dunlop SP 30.Jak się na nie zdecydujesz, to będziesz wiedziała o co mi chodzi. Powodzenia.
-
Sie składa, że montuje
opony... Kumho to badziew totalny...Kumho ma różne półki opon ... u nas mało tego, a zobacz jakie inne opony robią, to nie będzie Ci się kojarzyć ta firma tylko z badziewiem dawany do Daewoo
P.s: o Falkenach i Toyo to zapomniał
-
Ja tam nie narzekam na Fuldy, dosc tanio je kupilem, a sa moim zdaniem ZNACZNIE lepsze, niz Klebery w Corolli ojca (zarowno na suchej, jak i na mokrej, te drugie na mokrej to jakas pomylka straszna). Coz, ze sa lepsze... No sa - nie ma co dyskutowac, tylko to juz jest inna polka cenowa.
Wczesniej mialem okazje z Goodyear'ami w Prelude i byly to opony BARDZO dobre. Wiadomo, jeszcze nie tylko marka, ale konkretna opona jest wazna, a tutaj to temat rzeka. -
Montowanie opon nie jest równoznaczne z ich użytkowaniem ... Kilka osób w tym wątku chwali sobie Fuldy więc nie tylko w reklamach są dobre, co można przeczytać również na ww ceneo.pl