Kolor czerwony swifta
-
Witam, zastanawia mnie taka rzecz - jak jest z tą czerwienią swiftów? zamierzam wymienić czarne zderzaki w swoim czerwonym (pomarańczowym ) GS'ie 92 na czerwone, które zamierzam upolować na allegro... czy jest prawdopodobne, że te czerwienie się nie pokryją (np. od wersji 1.0), mogą być inne odcienie? nie mówię tu o wyblakłej czerwieni ale o tym czy nie stosowano przypadkiem innych kolorów lakieru? mój znajomy ma o wiele młodszego swifta 1.0 - ma zimniejszą czerwień.
ma ktoś pojęcie na ten temat?
-
Witam, zastanawia mnie taka
rzecz - jak jest z tą czerwienią swiftów? zamierzam wymienić czarne zderzaki w swoim czerwonym
(pomarańczowym ) GS'ie 92 na czerwone, które zamierzam upolować na allegro... czy jest
prawdopodobne, że te czerwienie się nie pokryją (np. od wersji 1.0), mogą być inne odcienie?
nie mówię tu o wyblakłej czerwieni ale o tym czy nie stosowano przypadkiem innych kolorów
lakieru? mój znajomy ma o wiele młodszego swifta 1.0 - ma zimniejszą czerwień.
ma ktoś pojęcie na ten temat?Takie samo jak wygrać w lotto. Wszystko zależy od tego jaki był kolor RAL tych zderzaków i w jakim stopniu lakier na nich wypłowiał.
Paleta była różna. Jak gość ma VIN auta od tych zderzaków to możesz sprawdzić w EPC jaki miał RAL i porównać ze swoim. -
dzięki
-
Kolega Xsystoff wrzucał kiedyś skany prospektów swiftów mk2 i mk3 http://zlosniki.pl/ubbthreads.php?ubb=sho...true#Post882774 , były tam również dostępne kolory, ale pozostaje jeszcze kwestia stanu i intensywności lakieru wynikająca z warunków atmosferycznych itd.
-
w MkIII byl tylko jeden czerwony kolor, tak samo jak jeden bialy, jeden czarny, jeden bordowy itp. Akurat przy czerwonym jest kwestia jak sloneczko na niego podzialalo...
-
ma ktoś pojęcie na ten temat?
ja wymienialem wiele elementow i uznalem ze lepiej bedzie polozyc caly nowy lakier
-
Sory za OT,ale Paniiieee,byś wpadł kiedyś na spota śląskiegooo jak nie zaglądasz często na forum to rzuć na PM swoje gg i Cie ktoś powiadomi
-
wpadł kiedyś na spota śląskiegooo jak nie zaglądasz często na forum to rzuć na PM swoje
gg i Cie ktoś powiadomino coz na forum zagladam codziennie po kilka razy pomimo iz na zdjeciach z amerykanskiego satelity widac ze momentami nie ma tu zycia biologicznego:)Co do spotu to zawsze chetnie okazdej porze jezeli wogole to mnie dotyczlylo:P
P.S. GG juz dodane:)
-
ok,będziemy przypominać na gg o zlocie też pomyśl ,nie obawiaj się,że nikogo nie znasz bo szybko poznasz wszystkich i jest super,ale to już na inny kącik rozmowa